[Mac撚] 用家/買機集中討論(33) 又唔做research 又唔讀置頂 呀呀呀呀呀

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
MBP 13 base model 散熱冇問題?
屌佢老母 我都係咁
呢個version os廢撚到仆街 又熱撚到出曬煙 屌佢老母
散熱一定冇高配咁好 視乎你平時要做咩
我之前都係咁 升左10.15.1之後暫時冇出過事 但係唔sure係咪完全fix左
mba 散熱係咪好過mbp低配
文書機+睇下片係咪mba>mbp
唔會呀嘛pro 點都完勝air, 除左電量
除左少少重量difference同電量之外
mbp>mba for all cases

(上圖MBP2019,下圖新MBP)
10.15.1再有16" MBP線索
今次係KB右面Touch ID嗰part,一個正方形獨立掣係2016-2019 MBP / MBA都無用過既layout,所以呢部一定係新機殼
Touch Bar仲響度
KB似乎厚左(剪式),因為金屬top case個凹陷比上代深
我係一升完成部機廢咗要拎去維收 仲要個陣啱啱先買完一個禮拜 搞到衣家都唔知仲升5升好
利申 13吋低配 Macbook pro
Macrumors gif圖支援
依加買imac 係咪搭配 catalina os?
升咗做最新都係咁2018 MBP

Tim cock我屌你老母臭

佢係咪簡接證實咗16吋會出
條CFO淨係有提iPad Pro,其他野唔似公開講
另外佢(地)連MBA有出2019都唔記得?
pro 5-6日
+1
force reboot完都係login出彩虹波?

講真如果你只得一部機而部機係做重要野,最好唔咁快升最新OS
七折收
10.15.1?
Force reboot完正常
但一日一次咁濟
https://forums.macrumors.com/threads/apple-said-to-receive-16-inch-macbook-pro-shipments-this-quarter-launch-timing-remains-unclear.2208570/
Apple Said to Receive 16-Inch MacBook Pro Shipments This Quarter, Launch Timing Remains Unclear
又多一個彈出彈入MBP rumor
現時mac 系列上面邊一部係用緊 desktop cpu 而又唔過熱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞