[反耶撚] 有冇人返過永光堂依間極端教會?

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
識人返緊永光堂,有冇得救返佢出黎

番邊家,留telegram 睇下我幫唔幫到你

Tg: Yourfaceyourfate
返過 無咩特別
教會好多狗公
拍拖有mentor 跟住
要佢批准先公開
好on9成件事

聽過有間叫教會聚會所,中學生拍拖就唔可以返佢嗰個所謂少年聚會
(一係分手,一係唔俾返)

啲傳道人,導師就會不停煩拍緊拖緊情侶叫佢地分手

最on9係會問對少年人“愛主”定“愛佢愛人”多啲。

五旬節。。。
好多年前返過樂富永光,係咪一樣,無返好多年唔係好識分

永光書院同永光堂係一樣
個間永光堂就係班水魚捐錢俾班耶撚起

以前返過一排就成撚日叫我決志,我同佢講我屋企信佛教裝香好難接受到,咁條撚屌就話啲神佛唔裝香就唔會保祐你,同黑社會無分別,我心諗你個咩比喻,之後都唔撚返

我屋企都係有神枱拜神
依間極端教會連天主教都會批鬥埋
唔止佛教同道教
永光堂出名冇人權 逼你去信
利申: 有天主教信仰

個時返去記得成日叫你搵人一齊返,團拜時又成日互相比較,又話唔夠人多呀,叫多啲朋友一齊返,好似做sales跑數,我返教會都係求真理者,你做到咁同邪教有撚分別,仲有你出左黎做野,唔撚捐個1/10仲會比人批鬥,黑社會過黑社會,耶撚真係無過錯名

啲錢養肥伍山河依個神棍
永光堂啲人小器同太著重金錢利益
同埋教堂格局好有一種邪氣feel

伍山河好撚大陸佬feel
講親國際就一定係美國衰迫害大陸
重以為雜總先係佢個主
學野,呢排成日比人叫我返永光

加美尤都要信教
學野,呢排成日比人叫我返永光

加美尤都要信教

返過兩三個月永光堂,最後因為唔想返就唔聽電話唔覆wtsapp就不了了之

之前因為親威所以去咗荃灣一間教會,嗰時請咗個類似東南亞既人分享自己死過返生既經歷
條友話自己比人斬甩咗個頭,但因為主所以復活 又叫人摸佢條頸,屌諗起都覺得on9

好撚好笑

Btw好想試下返呢啲,聽過覺得好搞笑,但係咪返完走唔到架,有啲驚
利申:基督教,已受洗

係咪鬼佬牧師
覺唔覺伍山河好黑人憎
開口埋口都淨係識講錢 DLLM

唔睇post都唔知有呢個人存在
但咁既言論都夠膽講,點解仲可以做到宗教領袖,仲要有人buy

有名你叫神棍
唔做神棍點有班水魚俾錢佢駛
送埋個仔去澳洲讀書

佢獲獲都借d二屌西方國家
好撚憎狗公財

利申:同佢打過交

Detail

個時係永光書院入面,準備全個組出去食飯(好似係),之後佢行埋黎同我傾下計,唔記得佢講咩,之後我嬲撚到一拳打埋去,跟住就有個家員埋黎拉開我,睇得出狗公財想還拖不過無 之後就走左無同佢地去食飯
611係靈恩教會 佢地追求"聖靈"感動 所以會成日好似撞邪咁瘋狂唱歌喊晒口跪晒地
我估永光都係咁
嚴格黎講唔係邪野

見到佢地冇哂意識已經好邪啦

就算唔邪都係神經病
好撚憎狗公財

Detail

個時係永光書院入面,準備全個組出去食飯(好似係),之後佢行埋黎同我傾下計,唔記得佢講咩,之後我嬲撚到一拳打埋去,跟住就有個家員埋黎拉開我,睇得出狗公財想還拖不過無 之後就走左無同佢地去食飯

幾時既事?
巴打,你就好啦
以我所知,好多人都想打柒狗公財

好似係11年
狗公財真係好撚博打,把口又仆街
好撚憎狗公財

Detail

幾時既事?
巴打,你就好啦
以我所知,好多人都想打柒狗公財

好似係11年
狗公財真係好撚博打,把口又仆街

點解我冇份打
Btw,都話佢對女好,對仔就差到仆街

對仔既話,初頭好,之後就慢慢開始仆街。
對女就。。。 唔講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞