[反耶撚] 有冇人返過永光堂依間極端教會?

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
識人返荃灣611, 果次係去佢個浸禮所以知呢間野
佢浸完兩年之後就收到帖話佢結婚,點知去完佢個婚禮唔夠一個月就生左個B 出黎(婚禮果時個肚唔明顯)

說好的無婚前性行為呢?

肯肯定係臨結婚前半年俾人屌過啦
Btw記得當年淫kay同謝繼聰結婚之後冇幾耐生左張瞻
柏巴
我呢個post應該最後一次講 之後唔提同唔好quote ok?

以前我係憎佢以為成績好少少就擦鞋,但當然係心入面個句,我自己當時到畢業都冇乜同佢兩句。
不過近年佢真係修補咗唔少人敵對關係,呢件係真,我都俾佢打動咗,包括最近有個同學離世佢都關心左個老死。

至於你點睇佢我唔可以左右你,咁始終佢以前衰,我仲記得F5佢同文科部分人由fd變敵對

算數啦我唔提佢
過去咗就過去咗
搞佢對我冇好處
以前既事我都一筆勾銷
反正條友依家點我WFC
我畢左業七年我冇謂去再搞人
如果我要搞佢既話我搵神父告十次解都冇用
永光我就算啦
不過到呢家我都好尊敬尹sir
尹sir超好人

尹sir同教中文既Ms張係我啟蒙老師黎
我以前同尹sir係好friend個種
永光我就算啦
不過到呢家我都好尊敬尹sir
尹sir超好人

尹sir同教中文既Ms張係我啟蒙老師黎
我以前同尹sir係好friend個種

當年唯一一科無去補習就係chem 佢真係好好

好少睇佢啲筆記
最後Chem拎E真係要多謝佢
Ms張就當年教識左我寫評論
其實間接對自己依家論政有幫助
柏巴
我呢個post應該最後一次講 之後唔提同唔好quote ok?

以前我係憎佢以為成績好少少就擦鞋,但當然係心入面個句,我自己當時到畢業都冇乜同佢兩句。
不過近年佢真係修補咗唔少人敵對關係,呢件係真,我都俾佢打動咗,包括最近有個同學離世佢都關心左個老死。

至於你點睇佢我唔可以左右你,咁始終佢以前衰,我仲記得F5佢同文科部分人由fd變敵對

算數啦我唔提佢
過去咗就過去咗
搞佢對我冇好處
以前既事我都一筆勾銷
反正條友依家點我WFC

俾你咁講原來不經不覺咁多年

係呀 已經七年啦
不過依家冇必要搞自己母校
要搞就搞永光堂依間邪教
講開邪教前幾年蘋果好有條動新聞派過記者入一間野(但唔係教會黎),間野好似係教一啲人生課程咁,又會叫啲學員互相鬧對方要佢地面對自己既弱點,又會播到啲音響勁大聲搞到佢地情緒勁激動喊曬口咁,印象中講過啲學員每次要比成千蚊呢間野上堂,有無人有印象呢篇報導?

無記錯之前有巴打參加過,仲係度開post講過

洗腦方法大同小異

好討厭錦光堂
https://youtu.be/HJ3OxAK2UyY
611真係痴撚線
唱歌個陣每個人都冇哂意識

睇見都心寒 冇得救
神的教會係咪都係邪架
柏巴

算數啦我唔提佢
過去咗就過去咗
搞佢對我冇好處
以前既事我都一筆勾銷
反正條友依家點我WFC

係呀 已經七年啦
要搞就搞永光堂依間邪教

有咩分別 都係咁19
大家都是永光 不用分這麼細

Btw有冇聽聞龍sir同張勁呢兩位牧師有咩同永光堂有關既野咁

龍振明係永光堂牧師
因為以前返永光堂就已經知
後者我唔識得佢

永光堂所有家都係仆街黎
唔信教就會係你校內成績做手腳
如果你返永光堂既所謂「崇拜」同校內週會係有啲分別
神的教會係咪都係邪架

咁不如你話埋佛教同道教啲神都係邪架啦
其實有無人聽過敬拜會,係咪一樣極端教會
柏巴

算數啦我唔提佢
過去咗就過去咗
搞佢對我冇好處
以前既事我都一筆勾銷
反正條友依家點我WFC

係呀 已經七年啦
要搞就搞永光堂依間邪教

有咩分別 都係咁19
大家都是永光 不用分這麼細

Btw有冇聽聞龍sir同張勁呢兩位牧師有咩同永光堂有關既野咁

龍振明係永光堂牧師
因為以前返永光堂就已經知
後者我唔識得佢

永光堂所有家都係仆街黎
唔信教就會係你校內成績做手腳
如果你返永光堂既所謂「崇拜」同校內週會係有啲分別

龍振明 張勁宣

前者以前係永光教IT
後者係咩來頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞