[反耶撚] 有冇人返過永光堂依間極端教會?

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
尹光堂

on9耶撚
算撚數啦,如果上帝真係全能/愛世人,就唔會係2戰眼白白睇住幾千萬人死啦,用鳩晒信徒D錢去搭私人飛機去旅行住大屋食女女,攞去幫窮人就走撚晒佬
耶撚你地自己去個荒島建設伊甸園幫其他人含撚啦,地球多得你地唔少

依班人只係掛羊頭賣狗肉
拎住穌哥個名賺錢
窮人又唔見佢地幫
on9耶撚
算撚數啦,如果上帝真係全能/愛世人,就唔會係2戰眼白白睇住幾千萬人死啦,用鳩晒信徒D錢去搭私人飛機去旅行住大屋食女女,攞去幫窮人就走撚晒佬
耶撚你地自己去個荒島建設伊甸園幫其他人含撚啦,地球多得你地唔少

依班人只係掛羊頭賣狗肉
拎住穌哥個名賺錢
窮人又唔見佢地幫

招窮人入會再呃佢地錢,十足以前呃鳩窮人買救贖卷
on9耶撚

依班人只係掛羊頭賣狗肉
拎住穌哥個名賺錢
窮人又唔見佢地幫

招窮人入會再呃佢地錢,十足以前呃鳩窮人買救贖卷

宜間野係黃大仙區好出名
已經去到神憎鬼厭

係樂富直情係黑社會
啲人既質素低劣
唱歌唱到冇哂意識
見到有絲打話唔著得短裙
幾年前我返過都唔比我著短褲
有條友一見到即刻除件風嬲比我cum住隻腳
結果緊係返親去都著短褲啦
btw雖然住得唔近 但個陣成日返去join佢地D活動睇下乜料
最鍾意就係去BBQ食窮佢地
而家係咪有巴打想潛入? 幾年冇返有D性趣想跟隊玩下
見到有絲打話唔著得短裙
btw雖然住得唔近 但個陣成日返去join佢地D活動睇下乜料

你真係好鐘意同佢地唱反調
識得條錫安耶撚痴撚線。。。
難為我要笑笑口應佢講教會d野

見到有絲打話唔著得短裙

你對淫腳一定好邪惡好索
完全冇去過教會,但又想見識下有幾on9,有冇人組團?
只可以講
本來信任何宗教都唔係問題
信仰都係心靈上嘅補足同導人向善
但係總會有人喺呢啲層面上扭曲整件事
而只要有人附和呢啲扭曲就會變咗合理
搞到錯撚哂

本來呢件事之後我都未至於對基督教反感
直到上一個女朋友
因為「教友覺得我地唔適宜起埋一齊而需要分開」
我就覺得基督教要屌佢老母臭花閪
見一個憎一個

我同ex都係因為耶教問題分手
成撚日叫我返教會 (雖然唔係返永光)
但大家都知宗教問題係冇得解決,我冇得逼佢唔好信,佢亦都逼唔到我成為耶撚

班耶撚逼人信係冇用
人要有自主能力
並唔係盲目去信

要交數啊

咁多巴絲都翻過永光仰望之家 由第一頁碌到落底 睇到咁多熟口面 鳩得黎都幾懷念隔晚比人打黎慛翻教會既日子
見到有絲打話唔著得短裙

你對淫腳一定好邪惡好索

魔鬼既試探

第六誡 毋行邪淫
完全冇去過教會,但又想見識下有幾on9,有冇人組團?

定力唔夠好易比心拉左入教
小心d

定力就夠既,係驚忍唔到笑比人打
比個某位親戚導咗我去荃灣 611,懷住見識下嘅心情暫時去咗兩次。

啲人唱歌又舉晒手又喊晒口,好撚恐佈

不過啲女 ok 正,可能我眼角低

靚女度:●●●●○
瘋癲度:●●●○○(暫時)

靚女度同瘋癲度成正比
要爆靚女度就要去瘋癲度4lv以上嘅教會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞