[反耶撚] 有冇人返過永光堂依間極端教會?

1001 回覆
107 Like 8 Dislike

係啊就係佢啦 個時都有同佢識過下 不過我又唔覺有咩問題喎請問咩事呢

冇,講下d比人洗腦既傻仔姐

同埋想知喺永光點解咁多人識佢姐

佢番左好耐啦
永光老屎忽黎

好想知你係邊個 你都應該半老屎忽黎

我仲番緊仰望
宜家做緊間碟
想知我邊個留低telegram 囉

aazzbanana
返撚過幾年主恩會
憎撚到仆街 啲人假撚到

點仆街法

唔撚返就del 9 我facebook ig
啲老屎忽又係度v wa 鬼叫 見到fd 又扮哂好熱情 又要人捐錢 唔撚想返又話我將神擺到最後
見到都作嘔 屌 垃圾
返撚過幾年主恩會
憎撚到仆街 啲人假撚到

點仆街法

啲老屎忽又係度v wa 鬼叫 見到fd 又扮哂好熱情 又要人捐錢 唔撚想返又話我將神擺到最後
見到都作嘔 屌 垃圾

見到唔熟嘅人都好熱情
返撚過幾年主恩會
憎撚到仆街 啲人假撚到

點仆街法

見到都作嘔 屌 垃圾

見到唔熟嘅人都好熱情

係囉屌 係咪間間垃圾教會都係咁撚樣
啲傳導都一擔擔 特別有個負責音樂

點解脫左

啲人好on9
係撚咁推我去做組長呀 做崇拜領唱乜乜柒柒
又逼你'包容' 關心啲好撚西既人
但同時我同一兩個組員同組長都有啲問題
返得好唔開心 諗住搵組長幫下我
佢一句 吓 你返黎係為左神嫁嘛 就算
完全唔諗住解決問題

係撚咁要我付出 但幫都唔肯幫我
西到喊咪走

教會係一個最西既地方
返左廿年 啲人識左十幾年
但你走左除咗叫你返嚟
完全唔會同你聯絡 飯都無搵你食

係,關係好假

你唔返既話班耶撚真係反轉豬肚唔認人

我喺街撞過 無say hi 其實有啲唔開心
覺得以前用既時間同心機好似倒落海咁

好似情侶分手
當有一日係街上遇上都會當大家係陌生人

曬左二十年時間

無計 老豆老母返你無得say no
想走都比人捉返返去
教會真係好恐怖 中學本身無信仰 咁岩見到低form有條女

幾正,就去報團契識佢,點知佢都話其實我都係黎識下人

無信仰,最後食左 都成十年前既事
留名
返永光堂既「崇拜」好似去咗一個恐怖音樂會

有冇話去過一次就走唔甩

有冇話去過一次就走唔甩

我讀梗永光個陣去過一次係走唔甩
你往後日子唔返既話會有人打電話黎煩你問點解唔返
如果係永光學生唔返星期日「崇拜」的話可能會俾教畜係成積度做手腳
天主教
樓主邊個堂區

聖文德堂區
慕道班就返葛達二聖堂區

有冇話去過一次就走唔甩

如果係永光學生唔返星期日「崇拜」的話可能會俾教畜係成積度做手腳

屌 個時真係好似撞邪咁 又捐錢 又係咁返
哂撚哂我啲時間 去返下part time 都好呀屌

我話走,佢叫我落地獄
天主教
樓主邊個堂區

聖文德堂區
慕道班就返葛達二聖堂區

一個東一個西

係呀 個陣時親戚帶我返葛達二聖堂慕道班冇計
下個月領洗會返去聖文德堂區
Btw陳滿鴻神父成日講好多政治野

有冇話去過一次就走唔甩

個陣時見到啲人唱歌舉手拍手
好似睇梗鬼片啲人無啦啦鬼上身咁
見到佢地個樣好似俾人控制住冇哂意識
後尾驚到唔想返哂左我一個幾月既光陰

我話走,佢叫我落地獄

邊個家咁仆街

有冇話去過一次就走唔甩

佢哂撚左我3年 屌

有冇話去過一次就走唔甩

佢哂撚左我3年 屌

當時唔返教會俾個教畜針對
係我校內試同會考某科選修科做手腳
個教畜做考評局做考官
巴打你係咪仰望?
永光唔知

錦光的話 個人感覺就真係幾邪下

利申 本身耶撚都頂唔順

第一頁有圖你就知邪唔邪

追完成個post 就覺得好邪

果陣番錦光都差唔多

跟朋友番 臨開波去左廁所

去完其他已經入哂去 咁我朋友帶我坐埋一邊

無跟佢個團坐

然後本身因為個朋友係最好朋友 祈禱環節佢幫我祈禱 希望主幫我乜乜乜 好感動

但係繼續落去 佢地唱歌唱到喊哂口咁

有啲明明係輕快歌 佢地都要死老豆咁唱

個傳道仲要一路煽動

跟住都係開excel 報人數

收奉獻時候又係咁明示迫人捐

咁我都淆哂底 但都俾面朋友留到最後

離開時候 傻的嗎 唔同團企哂成條街數人數 又留新人contact

成件事個氣氛令人好唔舒服 好彩一開波去廁所後唔同座

離開時候亂噏有事走先

次次記番起都驚

然後三、四年後聽其他朋友講仲有咩十一奉獻 要捐10% 人工

真係「好邪啊」

我話走,佢叫我落地獄

邊個家咁仆街

唔記得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞