[反耶撚] 有冇人返過永光堂依間極端教會?

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
好似係恩典,個陣比個社長拉咗去以為係個club活動,屌點知係教會

我返過錫安同仰望
錫安啲人煩膠但管得唔嚴
仰望啲人逼你返 唔返會俾人批鬥同捉去問話
恩典我唔清楚
小弟同仰望好大仇口
好多年前返過樂富永光,係咪一樣,無返好多年唔係好識分

永光書院同永光堂係一樣
個間永光堂就係班水魚捐錢俾班耶撚起

以前返過一排就成撚日叫我決志,我同佢講我屋企信佛教裝香好難接受到,咁條撚屌就話啲神佛唔裝香就唔會保祐你,同黑社會無分別,我心諗你個咩比喻,之後都唔撚返

我屋企都係有神枱拜神
依間極端教會連天主教都會批鬥埋
唔止佛教同道教
永光堂出名冇人權 逼你去信
利申: 有天主教信仰
痴撚線呢間野 邪教黎 我fd入完變左第二個人
黃大仙區兩大毒瘤: 永光堂 博恩浸信會
痴撚線呢間野 邪教黎 我fd入完變左第二個人

你朋友變成點
有無人知慈雲山學校區係咪有類似教會

永光書院同永光堂係一樣

以前返過一排就成撚日叫我決志,我同佢講我屋企信佛教裝香好難接受到,咁條撚屌就話啲神佛唔裝香就唔會保祐你,同黑社會無分別,我心諗你個咩比喻,之後都唔撚返

我屋企都係有神枱拜神
唔止佛教同道教

個時返去記得成日叫你搵人一齊返,團拜時又成日互相比較,又話唔夠人多呀,叫多啲朋友一齊返,好似做sales跑數,我返教會都係求真理者,你做到咁同邪教有撚分別,仲有你出左黎做野,唔撚捐個1/10仲會比人批鬥,黑社會過黑社會,耶撚真係無過錯名
有無人知慈雲山學校區係咪有類似教會

國際基督教音樂中學依間都好有邪教feel
幾日之前新聞話依間野叫人唔好睇美女與野獸

永光書院同永光堂係一樣

我屋企都係有神枱拜神
唔止佛教同道教

個時返去記得成日叫你搵人一齊返,團拜時又成日互相比較,又話唔夠人多呀,叫多啲朋友一齊返,好似做sales跑數,我返教會都係求真理者,你做到咁同邪教有撚分別,仲有你出左黎做野,唔撚捐個1/10仲會比人批鬥,黑社會過黑社會,耶撚真係無過錯名

啲錢養肥伍山河依個神棍
永光堂啲人小器同太著重金錢利益
同埋教堂格局好有一種邪氣feel
返過冇乜野

有時佢地喊可能係有感觸,match到自己近日既負面野先咁姐,無謂批判依啲主觀野

你好嗎?永光堂打手

打你老母咩,quit左好撚多年啦,同你唔同睇法就話人打手,同班耶撚有咩分別
一個永光堂耶撚俾負皮
返過冇乜野

有時佢地喊可能係有感觸,match到自己近日既負面野先咁姐,無謂批判依啲主觀野

你好嗎?永光堂打手

打你老母咩,quit左好撚多年啦,同你唔同睇法就話人打手,同班耶撚有咩分別

咁撚惡做咩
你唔知道依間野有幾咁恐怖就柒少陣當幫忙啦
返過大風團,十幾年前
細個番過
啲哥哥姐姐對我同細妹好好
但後尾屋企人唔鍾意基督教 就無番
利申 :小學一星期番一次教會 當假期娛樂
返過大風團,十幾年前

少年團定青年團
依個團我未聽過
細個番過
啲哥哥姐姐對我同細妹好好
但後尾屋企人唔鍾意基督教 就無番
利申 :小學一星期番一次教會 當假期娛樂

你父母
脫教保平安
返過大風團,十幾年前

少年團定青年團
依個團我未聽過

少年團

係仰望之家

見到仰望諗起狗公財同八婆Noel
終於有人係lin登開永光堂

得閒幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞