[反耶撚] 有冇人返過永光堂依間極端教會?

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
比個某位親戚導咗我去荃灣 611,懷住見識下嘅心情暫時去咗兩次。

啲人唱歌又舉晒手又喊晒口,好撚恐佈

不過啲女 ok 正,可能我眼角低

靚女度:●●●●○
瘋癲度:●●●○○(暫時)

靚女度同瘋癲度成正比
要爆靚女度就要去瘋癲度4lv以上嘅教會

我認我係為咗溝女先去

D女癲嫁
溝都唔好溝耶

今晚我應該會再去「參觀」𥄫女,純粹花生mode鳩hea

留名睇報告

Sorry,果晚去參觀完去咗附近掃街,冇咗「報告」呢件事

自報一下,細佬我暫時去咗佢地逢星期五個專for職青嘅聚會,全部驟眼睇都唔過三十歲,啲女女都過得去 ,至少睇落順眼先。

今次冇嚟咁多靚女,5分入面3分係仁至義盡

流程都係例牌講到流晒馬尿嘅「見證」,同埋好似high大咗咁唱歌,又方言又舉哂手咁,瘋癲度5分入面我今次比3分半。
比個某位親戚導咗我去荃灣 611,懷住見識下嘅心情暫時去咗兩次。

靚女度同瘋癲度成正比

我認我係為咗溝女先去

D女癲嫁
溝都唔好溝耶

留名睇報告

自報一下,細佬我暫時去咗佢地逢星期五個專for職青嘅聚會,全部驟眼睇都唔過三十歲,啲女女都過得去 ,至少睇落順眼先。

流程都係例牌講到流晒馬尿嘅「見證」,同埋好似high大咗咁唱歌,又方言又舉哂手咁,瘋癲度5分入面我今次比3分半。

申利:所幸仲未比佢地導我入group
611係靈恩教會 佢地追求"聖靈"感動 所以會成日好似撞邪咁瘋狂唱歌喊晒口跪晒地
我估永光都係咁
嚴格黎講唔係邪野

靚女度同瘋癲度成正比

我認我係為咗溝女先去

D女癲嫁
溝都唔好溝耶

留名睇報告

我都聽聞過d人講"方言" 但只係不停啦啦啦

靚女度同瘋癲度成正比

我認我係為咗溝女先去

D女癲嫁
溝都唔好溝耶

留名睇報告

我都聽聞過d人講"方言" 但只係不停啦啦啦

應該係亂up
611係靈恩教會 佢地追求"聖靈"感動 所以會成日好似撞邪咁瘋狂唱歌喊晒口跪晒地
我估永光都係咁
嚴格黎講唔係邪野

見到佢地冇哂意識已經好邪啦
家姐返緊呢間教會 早幾年開始性格變到好怪 咩都教會為上 返教會仲多過返屋企 又唔俾人講佢間教會 依家仲keep住返緊 點救佢好
家姐返緊呢間教會 早幾年開始性格變到好怪 咩都教會為上 返教會仲多過返屋企 又唔俾人講佢間教會 依家仲keep住返緊 點救佢好

冇架啦

番永光堂既人都會有咁既症狀
返過兩三個月永光堂,最後因為唔想返就唔聽電話唔覆wtsapp就不了了之

之前因為親威所以去咗荃灣一間教會,嗰時請咗個類似東南亞既人分享自己死過返生既經歷
條友話自己比人斬甩咗個頭,但因為主所以復活 又叫人摸佢條頸,屌諗起都覺得on9

荃灣邊間教會 好有興趣知
斬甩左個頭真係好撚恐怖
利申: 返開天主教葛達二聖堂
突然覺得自己意志好堅定,返左三個月611都冇信到教,仲覺得佢地聚會好撚鳩,直程係癲
又係星期六 又係啲人返完教會嘅時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞