[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
精彩重溫:為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦
https://lihkg.com/thread/1614500/
[屋企人做狗][叫手足自焚] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (2)
https://lih.kg/1618801

上回提到三家姐比連登巴絲踢爆:
1. 唔肯去瑞典港人集會、唔肯share文宣
2. 聲稱分享文宣無用,叫手足自焚爭取輿論
3. 姐夫Ryan Shum做狗仲叫followers同佢講心事同發夢details,推高佢個account嘅interaction rate搵錢,食人血饅頭
小朋友唔好亂咁同人傾心事 尤其係屋企有人做狗嘅
而狗姐夫同佢家姐嘅所有Facebook ac同MUA page喺上post出咗一日內即delete

4. 五月plan好六月返香港搞簽書會,六月就扮係特登返黎支持反送中同食TG,攞光環
5. 結婚分享makeup artist,原來係介紹自己家姐,但互相扮唔識,唔利益申報,懶係比客觀意見followers,幫家姐搵客

被踢爆姐夫做狗後,三家姐居然即時狂post佢唔擅長做嘅文宣分享,想搶返光環
其中一張文宣喺15分鐘內delete(就係下面喱張),之後繼續深潛,無再post過任何文宣

但三家姐依然未曾為姐夫做狗澄清,同埋向所有被騙同佢分享發夢details嘅followers
甚至隱瞞自己被踢爆姐夫做狗一事,叫followers去佢個貓ig ac繼續分享心事,矇騙不知情嘅followers

任何同佢講黑警死全家嘅連登巴絲/comment爆佢係黑警家屬嘅巴絲即時被block

但三家姐你幾時同大家承認你姐夫做狗,搞到啲followers冒住比你篤灰嘅風險去同你講發夢嘢?你個狗蛆夫有冇份打手足?
港豬都算 扮黃呃光環、呃人先係最仆街呀

五大訴求 缺一不可 願榮光歸香港
copy & paste舊文落AM730專欄,呃稿費
2019年3月專欄文章:
https://www.am730.com.hk/column/Lifestyle/%E5%8B%A4%E6%9C%89%E5%8A%9F%EF%BC%8C%E6%88%B2%E6%9C%89%E7%9B%8A-166682
為何斯德哥爾摩沒有譚仔三哥: 三家姐
勤有功,戲有益
我同家姐年紀相差六年,性格亦南轅北轍,連生肖都係相沖。細細個已經同佢成日鬧交,佢覺得我係一匹脫韁野馬,我則認為佢份人保守怕事。長大後雖然已經冇再鬧交,但近年佢做咗人媽媽,我又移居咗去外國後就更少交集。

2017年出版嘅<<為何斯德哥爾摩沒有譚仔三哥>>(第二段):

2018年Facebook post

2019年AM730
https://www.am730.com.hk/column/Lifestyle/%E6%98%AF%E6%88%91%E7%9A%84%EF%BC%8C%E4%B9%9F%E6%98%AF%E4%BD%A0%E7%9A%84-182573
因仇家太多,一直自稱天生麗質嘅三家姐比中同透過KOL狙擊手Anita Wong喺Facebook踢爆整容
以前三家姐嘅fb propic
凹凸有致 輪廓3D分明

原來附上進化圖 有圖有真相

靚靚下巴仔

Lip filler 港產Kylie Jenner

中學相終於似返佢個狗妻家姐Emily Fung

拿,你整唔整容呢就你嘅事
但三家姐你幾時同大家承認你姐夫做狗?
Post 1瑞典國藉討論thread

認真問,佢如果想入籍瑞典,係要考瑞典文試,又有cultural test, 佢如果瑞典文唔掂,就算有瑞典老公都唔夠架?
瑞典乜春都唔洗考
係,只要嫁個有瑞典國藉嘅男人有哂結婚證明就可以即刻申請永居 (permanent uppehållstillstånd), 然後同居兩年就可以去拎瑞典國藉,所以三鳩蛆有可能仲等緊本護照到手架

2016年5月14號結婚
即係18年已經拎咗瑞典passport
所以先咁爽快話搬返香港
因為搵錢失敗都可以隨時返去
你見佢前兩年成日叫春話掛住香港
但永遠只有簽書會同sponsor嘅時候先返黎
三鳩閪人格分裂系列(by 黑框高瘦白幼腳 & 西湖沒有中秋):
1. 自己提住想生b人哋問就起鋼(中咗死穴:生唔出
2. 標榜自己唔中意洗頭真性情 人哋問幾耐無洗
即刻屌人:駛唔駛日日提住?(媽呀好亂
3. 讚自己瘦底大波 人哋話真係幾大 又屌人唔尊重女性同膚淺(你有尊重過你前同事闊條面?
4.話好擔心香港但遠在他方唔知可以做咩,又話如果有需要可以搵佢幫手,但係人哋搵佢share文宣,瑞典港人集會就唔覆人哋(我老馮㗎?)
繼續留名密切跟進
6月返香港講到係心繫香港,實際係疑似幫嘉里酒店賣廣告by 相期邈雲漢
出左幾個post同story,無利申但tag哂location同落酒店hashtag

五月頭買定機票然後六月中講到點點點擔心香港
一班天真爛漫嘅妹豬見到三家閪咁撚愛港即刻濕哂⋯對眼!多謝你啊三家姐

好啦番到香港之後咁除咗去吓路邊影吓街燈食吓三小新米線仲有咩搞作呢?

2019/06/26 燈登燈等!!
去咗紅磡嘉里二人世界,睇吓幾好天

作為一個盡職嘅kol,有「讀者」inbox 梗係要繼續介紹吃喝玩樂好去處畀大家啦!

之但係想搵佢幫手做瑞典文宣依啲實事就不了,一眾痴線西畢竟又無出糧畀三家姐,人哋幫你係人情,唔幫係道理~

嘩~係任食生蠔呀!zapzapzap香港加油!zapzapzap好味好味!手足係對面海食緊tg放題,你咁遠水路瑞典「特登」飛番嚟就係紅磡任食生蠔

又有妹豬inbox 問係邊食好西,梗係要覆啦!
咦但點解對上嗰張問可唔可以介紹吓酒店又無icon睇
但依張又有show埋人哋icon嘅?

Any肥,我真係好撚擔心香港依個家㗎!香港人共勉之,cheers。
密切關注
乜原來移民瑞典咁容易,可以陰道移民就ok
我識人嫁咗瑞典人,佢學瑞典文,依家勁流利,搞到我以爲入籍瑞典要考試
補充一下:

- 6月返香港,疑似係因為收左[size=5]嘉里酒店[/size=4]廣告。

三奸姐開哂名地介紹,出左幾個post、story,仲寫埋落專欄。無利申,但有加酒店hashtag,係咪好可疑呢?三奸姐無澄清過唔係廣告架。

- 話瑞典集會有中國人影人大頭,但又出過post指之後搬返香港同大家共同面對。咁即係點?香港集會安全過瑞典集會?
推到上熱門
前線手足小心呢個所謂既觸不到的閨蜜
唔好再同佢講心事
分分鐘害死你

有屋企人做狗唔申報,氹妹妹仔分享夢遊,好黑心!!!!!
From 茄湯三小:

依加先叫人捐?

Mon得好貼喎Ansker葆琪女士
幾時交代姐夫係狗呀?
個樣愈黎愈似saw
咁快有一個負皮
Hej! mon緊po嘅Dapdapdaphne
正又有新post
推新post
由於三奸姐秒del負皮cm,推推post希望佢d followers 睇到

唔好亂同人講發夢野呀!!
Lm
真係要完全無嘢做先可以秒delete comments

三家姐真係唔駛做
六大訴求 缺一不可
佢蛆夫係狗

佢蛆夫係狗

佢蛆夫係狗

發夢 我知好攰 但請你放係心
或者搵有認證既社工傾
千祈唔好搵佢
大紅人呀佢
你估做痴線西同Anita Wong新寵 要另外開po狙擊咁易嫁
之前都係得同三家姐好似樣 又係同樣打咗lip filler嘅pumpkin jenn做到咋
啲花生同nba風波一樣咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞