[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
不如瑞典巴絲下次喺瑞典撞到佢就好興奮咁大叫「三家姐」

你估三家姐會繼續做跳跳虎跳走
定打招呼呢?
好可恥 真係無可能原諒佢
就係佢一定要交代姐夫做狗 再同所有同佢講過心事嘅followers道歉
呃曬發夢妹妹同佢講心事!!!!!!
可恥!
佢2014年條眉真係好好笑
有冇當地香港人可以用瑞典文寫依件事就cc比當地所有醫院,各大報章同電視台。瑞典好重視人權,依個bitch咁樣利用他人一定會引起當地社會好大反應,唔知佢老公第日點面對佢呢?
btw, 佢依單野會唔會有機會係作出不誠實行為令瑞典政府可以revoke佢個passport
人地DGS, 信報唔比佢開天窗就直接同佢地講做左十年既專欄唔要

FUNG PO KI -> DAPHNE ANSKER

唔知會唔會連中文名都喺身分證整走埋直接做鬼妹

睇撚到我丫
搵個識中文既幫拖得唔得呀[/quote]同三鳩姐friend 唔係無原因
寫到1999 以為自己好文彩

[/quote]

遲左睇post
個dj 幫per se 隻碟宣傳緊
格硬塞d歌名落去
可唔可以唔好咁柒
既然有mon post
幾時回應你姐夫做狗嘅事?
柒撚到喊
Old news is so唔識串突發 三家姐分享扮靚同胸部保養心得

原來三家姐相信簡單自然美
唔好搞咁多嘢 又點解要整容又扮天然美女?

三家姐回應自己係真材實料 唔用升球大墊嘅

屌 係咪覺得自己好幽默
未諗到點兜
香港身分證有無改就唔知,你係google.se 搵到個名就係佢係瑞典税局(skatteverket) 同入境署 (migrationsverket) 登記嘅名,所以係瑞典佢的確係改名換姓左
LIHKG registration tutorial (English users come in!)
https://lih.kg/1636925

三家姐share比程仔啦
岩喇,蓮香出左World 台,仲有瑞典文添呀
Ching Jai can finally go to Lin Heung Lin Dun
痴閪線,個咀嘟到好似就黎爆出黎咁

佢個腦真係除咗做愛就無了
Anita 又出文狙擊
好正

終於有人道出我心聲。屌你真係離哂大譜,就咁print d ig fb status 會打嘅野就可以出書,出都算有咁撚多人睇個下先難以置信
唔怪得之咁多mk妹學人寫blog做kol
三鳩姐簡直係勵志故事
唔準你咁講, 三鳩話 抄者必究
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞