[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
D盲粉咁撚鐘意叫 「不割蓆」「不篤灰」呢d黃色口號
點解依家又唔叫「黑警死全家」既?
Post 1有提佢做過下SAS
新post留名
推一推
好似話係雲海嬲到爆唔再同商台合作?
唔係 係炒左佢,佢有講得好清楚。你可以上youtube搵下。當然之後雲海方丈都唔會再同佢地合作。
三奸蛆諗左幾日終於腦便秘地咇到一個回應
但個理據好撚薄弱喎喂
"如果有人因為曾經同我分享心事而被當成證據被黑警追究 歡迎出黎指證我" 佢打呢句前有冇經過大腦 1.你在暗人地在明 啲fans又咁信你 比你篤完灰都唔知咩事啦 2.如果真係比黑警捉撚左 冇命/冇機會指證你啦 3.都係果個point 就算而家無人比你連累 唔代表你嘅行為無問題 利用fans對你嘅信任做人樹窿 唔利申自己咁敏感嘅身份 但自己就賺到business account interaction rate 從而得到更多sponsor 真係好仆街好自私
唔好玩啦 分分鐘五大訴求係邊五大都數唔撚到呀
再叫多次bob 叔講下佢先
三奸蛆話"據我所知"姐夫無上前線喎,屌,即係其實有可能有上但佢唔知囉又留一線比自己第日有得兜
吔屎啦 到呢個時候仲唔坦蕩蕩,底牌露撚曬出黎喇
三家姐為保前途已同屋企人割蓆
屋企人無得揀!
D 盲粉話黑警死全家! 但唔包括三鳩姐架嘛
(詳情可睇返圖片模式 )

由頭到尾都無為自己無利申過而致歉
仲話心痛香港年青人
睇清楚啦 真係關心手足點會講野咁撚冷血呀?
叫大家歡迎指證佢呀 幾撚把炮
崩口人忌崩口碗 你叫中五grad既三膠蛆情何以堪呀

三膠蛆如果將用黎講人是非既時間讀下書可能讀到個found dip返來(好驚比盲粉cap圖又話人西女人)
補圖
1.

2.

3.

附送笑料一則:
未出樣就聲大大 出完其實無貨賣
最後dermes 就R唔到 但就俾佢成功R到Medilase

無follow佢因為覺得佢好撚造作
但我又覺得佢係黃既
不過消費呢樣野就好撚可恥
唔企出黎都repost下文宣啦

呢期好多所謂KOL都比人追擊

上傳另一則笑料俾大家
上年三奸蛆返黎開簽書會前cap低
佢肯定好期待個結果係100% "會到啊"
點知.............
文宣都唔post 屌佢又話當佢老馮
但出事前日撚日係到話瑞典咁遠無野做到
跟住繼續撚貓食生蠔
話自己擅長做樹洞
俾人屌2野就repost 文宣 (連續post 左3張)
真係好撚肉酸
Post完文宣比人屌係扮嘢補救又即del
柒到無朋友
無腦又學人玩偷換概念語言偽術,不嬲大家圍插嘅都唔係佢有無真係同佢姐夫告密,而係佢係搞個樹窿之前無利申嘅問題。
mon post 蛆你下下都淨係get 到問題核心嘅外圍嘅外圍唔撚係路喎
有都唔敢講啦 唔驚followers跌得仲勁咩
唔好話讀書,佢用d時間慢慢學下瑞典文,出街睇下行下都大撚把題材夠佢寫喇,點駛係咁寫八婆野同不停抄返以前d 題材黎寫
最柒係出事前叫人「諗下」捐唔捐錢俾立場
出事後就扮撚哂野叫話記者辛苦了
好心啦 做到咁肉酸講野仲可以咁理直氣壯
似足哂大佬b
想好似佢咁俾人搞到收哂皮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞