[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
推返個to do list
三家姐最近又唔推文宣 口號又無講過 真係同路人?

三家to do list:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[ ] 轉發petition link
[☑️] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 向讀者道歉曾隱瞞姐夫係香港警察 導致followers冒險同佢分享發夢嘢事宜
[ ] 交代整容事件 以及向前同事「闊條麵」及其他被公審人士道歉
[ ] 交代隱瞞婚禮化妝師Emily Fung為自己家姐 為無利益申報而致歉
[ ] 交代自焚論 並為自己不當言論致歉
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
ta 姐真係好堅
又mean又啜核

AQ黎講,大家真係可以向三奸蛆多多學習
上水一方面搏人禁佢ig拎曝光機會,另一方面又可以話比大家知同903 dj好熟
睇左Oscar同呀檸兩個既澄清文,覺得Oscar正常過呀檸。

咁大個人因爲要出席婚禮,講大話曠工,搞到件事咁大,仲好意思用嬉皮笑臉既tone去出文,配埋張咁既圖,佢應該覺得自己無乜做錯到。

見到有盲粉話曠工一日就要比人停職,覺得佢地好慘豬。我想講,而家佢唔係唔返工咁簡單,係仲要講大話呃公司呀,誠信問題。如果覺得一定要放假,去婚禮重要過份工,其實大可選擇辭職,年中唔少人係咁。
岩岩睇蘋果先知道原來呀檸三十歲
佢成個人講野都好似有點幼稚,不過今次件事係佢自己唔岩,亦都多得三家姐犯眾憎嘅加持
依家啲水警好撚忙架,個海咁多浮屍 唔知三家姐姐夫有無份呢

rip
嗯,姐夫係一名水警,雖不是防暴,據我所知亦從來冇喺呢場運動中出過前線。 嗯你老母呀, 黑警死全家
就算無份,大把休班水警傳話明明無返工但個身份比人用左黎做衰野。佢姐夫點都唔會逃得過被清算嘅命運
就快你問點係佢屋企去T-centralen 佢都懶得答你然後叫”你自己google 喇仆街!”
收皮啦三鳩閪
出嚟扮慘引班盲粉護主
所有指控一個都唔敢回應
一撚定要推到呢條臭西收皮
咪再俾佢出嚟R撈
等你平時咁撚柒串呀拿
想試水溫
見到個嗯字好炆水警都係垃圾黑警一部份,竟然係到洗白
gogogo
佢知識範圍咁窄, 新聞又唔係睇得多。 好心佢收皮啦, 講係[size=10]水警[/size=10]就得架啦。無人care 佢有無出過前線, 淨係care 你條仆街臭西無申報呀
哇。佢老公明知個老婆話下世要去其他星球,都照答要留守地球潛台詞咪下世各行各路
喂呀
其實冇 佢只係拎左瑞典媳婦呢個名去呃飯食
一直有睇大地之嫂嘅page,人地分享好多法羅資訊之餘,透過文字都feel到佢係好humble好nice嘅女仔 唔會喺到拎住外藉老公日曬夜曬,睇佢寫嘅野睇得好舒服
唔似得某人
唔好踢爆人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞