[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
嘈交可減壓
皮皮嗰次真係處理得幾差下
你個名
有無人覺得謝曬皮同三家姐割蓆係因為知道佢姐夫係黑警?
每次見到啲妹豬話狙擊佢嘅人一定冇睇開三家姐
我真係笑而不語
作為全職文宣打手,我跟得貼撚過你哋呀!你班閪妹!
其實場仗未完我都唔想理依條撚樣
奈何你仇家太撚多,撳都撳唔住
我仲諗住繼續cap哂你啲story等他日榮光歸香港之後煮撚死你班革命free rider㗎!
可惜依家畀人篤爆咗條撚樣唔敢再亂嚟

嗰位妹豬,我勸你睇真啲
三家姐7月3號睇完你個心事,考慮完之後無捐錢畀立場呀!
三家姐依家畀人踢爆之後即刻課金立場呀!
醒醒啦!人血生蠔嚟㗎!

唉 好心做壞事
三家蛆呢啲偽本土就真係黑心啦
中五mk妹嘅智慧同歷練係咁上下
譚仔三哥、三家姐仲有Instagram舊名lifeinikea全部都係靠痴同借人名上位,你有咩係原創㗎dap dap? 畀咗版權費未呀?
所謂人誰無過
人蠢但心地善良可以原諒
人又蠢又假又黑心就唔撚要得
好慘 人西嗰邊有人話朋友睇醫生係睇程仔
話係普通人一個
係佢吹到天花龍鳳啫
然後仲要公審人抄佢個名
三鳩姐如果佢咁得閒mon post就好想同佢講,

你真係好撚虛偽,成日話要素顏美乜乜乜,但自己又勁多相都係化濃妝;

你家姐幫你結婚化妝,又扮哂唔識咁推介;

你又話自己有幾愛香港,又叫人同你講心事,但又唔幫手宣傳,去瑞典集會又驚比人影到,比人話先post吓嘢,食人血饅頭;

嫁去外國其實好少事,你又要大鑼大鼓咁用嫁去瑞典嚟宣傳自己,但瑞典所見所聞又無嘅,成日就係串鳩其他人,或者就係賣廣告;

你實係覺得大家葡萄你,所以先出post喇 出post喺不齒你虛偽又用本土嚟cap水。情況就好似,你以前成日叫到程仔好撚靚仔,雖然靚唔靚仔見人見智,但普通北歐人樣都可以比你吹到好似全世界女人都想搶你條仔咁,就真係令人笑而不語

結論:你太睇得起自己,同時亦都太自卑喇,寶琪妹豬
話說Anita每個狙擊三家姐嘅post都會tag哂三家姐、100毛、白卷同林日曦
但留意到林日曦係咁del tag
唔知係咪想保三家姐呢
可能見佢完全分享唔到瑞典嘢 得八婆嘢
同公司定位有異 唔想影衰ikea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞