[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
腦細都正算正常常呀
做咩成日簽啲有問題嘅人
真係除左耳仔同闊條面冇整 真係成個樣都執過
崩口人忌崩口碗
阿檸幾時又跳出黎撐三家姐呀
903 DJ同白卷admin們 如果你地mon緊po
希望你地會同喱個虛偽大話精三家姐割蓆
作誠信破產嫁啦
墨水又無 點做作家呀
同埋希望佢今次回流唔係因為簽咗903做客席主持
借完三哥個朵上位
又懶係大支嘢咁喺佢個page個名加by三家姐
做乜鳩姐
話鐘意食三哥 但次次返黎都po星林居
三哥多得你唔少
咁當然你可以係食完冇po上ig啦
不過你連閪毛係廁所板都可以出個post
我唔覺你食左會唔po囉
人怕岀名豬怕肥
估唔到三家姐都有今日
維修費都幾貴
覺得程仔真係好慘
個老婆飯又煮唔好 工又唔做(唔能夠認同佢係作家sorry) 家務又請鐘點做
淨係識飲飲食食 扮靚 買名牌 同性愛
嗱,我就最公正嘅!立場呢,佢咸豐年前做樹窿嗰陣有share過一次某妹豬嘅呼籲嘅(係人哋叫㗎咋又係!)
不過大家睇睇2019/07/03呢個story嘅態度同依家畀人踢爆咗之後幾唔同

三家姐你真係好假好虛偽呀!
七月全世界吹雞課金立場嗰陣原來你冇捐
依家先亡羊補牢,如果真係等你救命死撚咗啦
定瑞典興用ie上網?快啲同我哋分享瑞典軼事啦

三家妹們諗諗佢依家係做show定真心啦🤔
唔想做表情撚㗎~但佢個🤔真係用得好撚閪
依家扮哂嘢話記者好慘☹️☹️

你同你啲dj朋友又話做咗啲嘢係唔洗話畀人知嘅?
做咩依家又大巴大巴抽落自己到?

三家to do list:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[ ] 轉發petition link
[ ] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
佢其實都無咩點樣再提三哥
一開始又借人上位 又幫三哥拍片又盛
如果佢做到903客席DJ又有打電話環節,我地一齊打上去問佢姐夫是咪做狗
其實有冇人覺得佢根本就唔鍾意食譚仔三哥只不過係為咗押韻所以先咁樣改個名
絲打 adore
好有先見之明 你cap咗勁多佢啲story
加埋黑警死全家
我都記得三哥有搵過佢拍片
講真你唔係特別鍾意食 就唔好痴人地個朵用啦
好肉酸
黑警死全家?
絲打好波!!!
同埋因為三哥太出名 起碼多人識過星林居
同意呀

同埋問吓白卷點解啲作者寫嘢言之無物都出書。唔係話讀書多先可以出書,但文筆又唔通順,又自己抄自己啲舊稿 (self plagiarism IS plagiarism), 咁都幫佢出書,其實都唔負社會責任
Give me five
我依家打呢5個字打到黑警死就會自動出全家
我打死會自動出差佬
可能簽左Agency呢

唉 就算係謝曬皮都唔小心爆咗白警detail
絲打單人匹馬挑機三家姐好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞