[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
最憎佢只準自己屌人 但唔俾人屌佢
頂佢正一垃圾港女,一啲尊重都唔識
下 唔好加訴求
佢之前仲好型㗎串人哋PKJ㗎
咁多黑歷史得罪咁多人都夠膽做KOL真係冇咁上下嘅虛榮心都做唔到
就算搵唔到社工 搵一個信得過又識咗好耐嘅朋友講啦
網上KOL就算表面做得幾nice 說穿了都係陌生人 你唔知佢底細係咩
求下前線手足唔好再相信喱條滿口謊言嘅八婆
同意,不過佢啲忠粉其實都唔上連登,好難叫醒佢哋
佢五萬幾個followers ,有5% 有出去又同佢講過發夢啲嘢都危險
惡過狗
淨係我ig, 已經有23個friends follow 緊佢,有幾個仲係咁留言盲撐佢,我由個d入手先
幾個鐘後AM730會有三家姐嘅專欄
唔知今次會copy邊份舊文?
定係會屌連登巴絲係haters?
捐錢積功德咩,又諗住洗白
頭三張幾靚 但應該已經整左?
佢中學果時果個咁既鼻冇可能高到頭3張相咁
Share 吓 Anita Wong 啲posts個個post都盡詳細又串到盡

自己身邊有唔少三家粉,熟啲嘅會出聲話叫佢睇吓三家啲衰嘢;唔熟嘅,就大圍group講兩句囉

不過我想講,其實有啲三家粉同佢一樣,口講就幾愛幾愛香港,但就平日乜文宣都唔share, 又只係post吃喝玩樂,有時真係乜嘢人就有乜嘢粉
學佢d盲粉講:唔通po完就真係捐左?
一定要睇三家姐先知香港發生咩事?

係囉可 點解三鳩姐又要po既 又話唔擅長既
我地唔配有個咁好既家姐呀!!!
仆街 做篤灰撚真係死全家
繼續關注
依家三鳩姐d態度似足當年大佬b
D語氣一鳩樣
自我中心到仆街 叫你地唔好當佢大才女老馮呀
幾威呀
睇佢d盲粉留言就知咩料啦
一個二個光環就識拎盡
行出黎做少少野就不了

希望呢個妹豬無俾人篤灰啦
人地姐夫係狗黎
佢冇利申自己姐夫係狗
叫d妹豬同佢傾心事放負
一陣有人咁傻以為佢信得過講左發夢嘢
佢分分鐘篤灰喎
點放過佢?
就講就有
希望佢冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞