[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
有少少失望
講真喺香港要留住個西人另一半真係好難
幾多女會投懷送抱,醫生本身都多女埋身,加上仲要佢程仔要翻譯,翻翻下發現呢個護士比起我老婆叻好多,又會洗頭,仔女又無,三家蛆就係咁先,冇咗個老公佢成個人生就玩完,冇人會再想睇佢寫嘅嘢。

唔知佢搬返嚟係咪自掘墳墓
佢話genie打文風格似佢 有粗口wo
......
想問下佢有d咩風格可言呀?
係咪妒忌人地文筆好過佢就發老脾
真係好仆街,扮黃攞光環
Genie都係14年開page
依家9萬9likes 勁過佢喎
睇黎一眾痴線西未嚇到佢唔敢返香港都誓不罷休咁wor
又會洗頭呢句好正
睇過 點都有內容過三鳩姐
打幾句粗口就叫真性情
又要學人講sex 人地問返佢又話唔關人事
年中唔知得罪幾多讀者 走到邊仇家就係邊
唔係人恰你 係你格衰
有無人覺得佢拍片講野把聲係Chok 出黎
扮可愛甜美
笑死世界上係無free lunch架三奸姐
仆傻瓜 連狙擊三家蛆都有策略,塔姐好波
Genie真係有睇開書既人
呢個bitch淨係識扮可憐
認識一眾醫院內偷食嘅損友
本身做MNC完全知道班expat點玩法
讀得多書係咁唔似家蛆講多錯多
喺醫院日見夜見, 好易擦出火花
做醫院咁辛苦都想另一半可以做個同聲同氣又聽得明自己嗡mud 嘅樹窿。

(以下情節純屬虛構,如有雷同實屬巧合)
程: 今日好開心呀,上兩星期猜返醒個阿嬸呢今日轉返出普通病房 Vad bra!!!
蛆: 咁開心,我地出去食生蠔返黎再瘋狂扑野喇咁。呀突然靈機一觸,我都要開個樹窿比班三蛆粉分享下佢地今日有咩開心野先,借機吸下business interaction 都好吖嘛
人西fb gp有人話佢以前撐中 之後無再覆 唔知係咪真
但今次有哂證據 隱瞞自己身分攞光環其實真係好仆街
我見有人cm話發完前同三家姐講咗心事舒服好多
我覺得chok到好怪
個聲底有少少老牛聲
佢未出樣之前擺去soundcloud啲錄音仲甜美可愛嫁扮得
不過上鏡講耐咗把聲就...
三家姐:猜醒病人嘅英文係咩
本來唔想識呢d無內涵得個串字嘅所謂KOL,但宜家d花生實在太juicy,發夢發得多要睇下黎輕鬆下
阿檸自己本身都唔係好嘢
佢唔撚係 successful resuscitation 都唔識下話
唔駛擔心,你老公會講CPR ,saved life,明喇掛
除咗扑野
佢同老公有無心靈交流...
盲字都唔識多隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞