[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
我覺得係
IKEA 好似送過兩次禮物比佢。但另一個可能係,佢想同IKEA 多d合作,所以先自動獻身改名
唔出奇呀!人哋品牌個名真係真金白銀註冊㗎啵
佢又無畀錢人,老馮要畀你用㗎?香港宜家傢私呀譚仔三哥啲低能pr咪無所謂囉,但去到ikea 總部人哋彩你都有味啦! (題外話:鴻福堂都唔畀郎郎用佢哋個名啦
一陣間比人以為同ikea有關就唔好啦
其實點解要保
幾鍾意林日曦
正常好地地點會改名,仲要講緊已經出左兩本「著作」
國際公司通常有專屬法律部門去睇有無人侵權
我唔鍾意林日曦
100毛成日抄人野唔落Credit
佢揀卒眼光唔係太好,成日單靠捧起d 奇人異士同玩市井低俗黎搞非主流
推一推先
投資咗好多?
嚟緊有大project合作?
咁903嗰班都應該會攬佢啦
但又俾佢搞得起cap到水,吹佢唔漲
100毛垃圾
不過我鍾意黃慘盈同東方星
唔知塔姐幾時先再擠多次牙膏呢?
Btw, 下一波唔知會係三家蛆ex 現身說法定係會繼續接住整容講隆胸呢?
雖然垃圾但做咗好多文宣,抵讚嘅!
(雖然未掛牌已經unlike咗)
我想睇ex數臭佢多啲
程仔唔知知唔知佢個1.0 version
如果唔知 有人send左比佢 家變都似
依樣就話唔埋喇,瑞典盛產大愛左膠,對任何人任何事都相對地包容。所以就算睇到,佢可能只係當堂嚇一跳然後得啖笑
活動都過埋都未過濾到
腦細應該唔理呢啲,淨係覺得好煩
作為曾經係三家姐既fans依家好撚想燒哂佢啲書佢
個陣睇到佢啲書男朋友已經覺得佢係死港女
到6月開始我就覺得奇怪點解佢下下都係心事台
然後係咁咦轉下去tvb就叫做支持 一直都好不解
原來佢屋企人都係死黑警
真係睇撚錯哂三家姐
文宣又唔做 一味心事心事
你老母咩作為kind of公眾人物將呢啲野spread開去其實好有用
心事完又唔撚覆根本就係係度想提升自己image
不過算9數啦中五學歷就係咁
追唔切Iive
上個post有講到皮皮 我都想講兩句

我係皮皮死忠
我係今年年頭發現3家姐unfollow左皮皮

係咪因為皮皮唔係903 冇著數俾你奶呀Mon post3家姐?

Btw 3家姐係咪今年年頭出過個post 話冇咩想要 淨係想要Instagram official 果個藍Tick?
有冇絲打記得?
3家姐愈黎愈進取呀 俾啲心機!

點解鳩蛆又要為咗靚整容整到面目全非呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞