[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike

個咀嘟到同kylie jenner個lip filler咀一模一樣
突然間諗起其實同王迪詩比真係高下立見,雖然好似一路畀人鬧佢離地乜乜港女乜乜,但至少都係真才實學見多識廣為個人興趣去做,同埋由六月開始已經高調反送中直線抽撃。

點似得明明叫做求到段好姻緣住喺瑞典,但永遠都只係活喺自己mk臭格世界嘅呢條女咁虛偽又冇內涵仲要食人血饅頭
先唔講人格
王迪詩同三家蛆嘅文筆真係差天共地
呢個當然一個dgs出身自細浸淫學貫中西,另外一個次次retest 只係識得攞隻貓出嚟做擋箭牌跟住就砌下魚生食下生蠔滿腦性愛,寫埋啲嘢就係copy and paste 唔講其他就講兩個都有寫專欄人地王迪詩真係周遊列國之餘係寫得返經歷到嘅風土人情地點名勝,仲好似佢有另外出書講下life style 雖然未必個個啱口味,唔係話要吹捧但係對比之下嗰個住咗喺瑞典咁耐究竟寫過啲咩出嚟呢
Pish 冇一隻狗乸親朋好友係無辜㗎
睇嚟Ta姐有排玩 好多料喺手
晨早一推

呼應返「滿腦性愛」
算啦kol不會有清泉
程仔做醫生,我估佢應該知道佢老婆個樣有加工
推! 死垃圾 留個言即刻block我
咪咁虛偽扮曬愛香港啦!
寫埋啲垃圾書 仲上埋榜
仲有5萬粉 係咪盲定無上連登
Daphne Fung po Ki
又名三鳩蛆
想自保咋?

個嘴唇咁豐滿 原來係假架
嘩 嗰邊依家4點幾 三家姐仲mon到好緊
會唔會搞到三家姐好似佢個黑警姐夫一樣神經緊張呢
一直覺得佢個樣好怪
原來係整 唔怪得
追完post發現佢係對啲妹豬 盲粉同外人兩個樣

但見到你哋話佢喺瑞典見到香港人會行開
心諗做乜鳩 好失禮佢咩 點解可以咁假
所以話 係一個點嘅人 就會寫到啲點嘅嘢
住喺瑞典咁耐 對瑞典一無所知
唔好話王迪詩 我地班巴絲喺上兩個post講嘅瑞典嘢仲多過佢開page5年
成日淨係識得飲飲食食
但原來介紹一間餐廳 少少必遊好去處都講唔到
變咗我地仲值得開page講瑞典過三膠姐
有興趣嘅可以追返post

仲要開page初期係咁屌瑞典凍 瑞典悶 瑞典好無聊
又話好憎瑞典
就知佢根本唔愛瑞典 融入唔到瑞典community
一個自己識local friend都無 喺嗰邊嘅正職又無
知道你靠陰道移民啦Dapdap
屋企人係狗唔申報 不可原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞