[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
人地好辛苦先諗到喱個藉口解釋嘛
開po前利個靚申都係幾隻字啫
定係三家姐其實都覺得自己姐夫係黑警好可恥 唔敢同人講啲咁羞家嘅嘢呢
三家:🤔大家考慮吓啦,我就不了
2019/6/29【00:15】一批警員乘水警輪到碼頭增援。

https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20190629/s00001/1561738410354/中環海濱解放軍用地示威者撤走後-朱凱廸許智峯今早再圖進入【短片-多圖】

做水警等於唔關事?都係個句,咪撚幫黑警洗白唔止明報有提,歡迎自行google更多。
喱個post琴晚開
話口未完 佢今日篇專欄又係抄2017年嘅
詳情見第十頁#250
一個人究竟要幾無墨水 要幾懶 要幾厚臉皮先玩self-plagiarism
仲要自稱係作家 喱種作家真係第一次見
下 唔似喎
一諗到三鳩粉話我哋無學歷忍唔住笑
講啲咁難嘅英文鳩蛆明唔明㗎
一稿四用
是但係呢個post搵個絲打都讀書多過佢
嗰個盲粉喺Ta姐話比佢聽三家姐得中五學歷之後就潛水
之前仲轉channel用英文叫Ta姐除咗LSE degree之外 應該拎時間讀多個master
以為用英文講就有point啲
又係柒到核爆

三家姐應該連LSE係咩都唔知
Sor囉 老馮要就三家姐嘅程度?
淨係依個post 嘅平均學歷分分鐘係大專or above, 三家蛆d盲粉唔知有幾多個當年上到預科/DSE 起碼科科合格呢
既然都認得Ryan做夫做咩唔順便回應埋EMILY FUNG真係你家姐,而你又扮唔識佢幫佢賣廣告呀吓? 好心唔好連依啲都要人教啦⋯係咪我份to do list 都係寫得唔夠好?定有單細胞只係做到a就做唔到b?呀Fung po ki同學你今日to do list個進度不完美呀,不接受呀!不合格者今日要約見呀!

唔係我哋針對你呀,你諗吓點解其他港豬kol無事啦,因為佢哋知自己賣點就係港豬就係吃喝玩樂打卡扮靚呀!你揀得自己行咩路線嘅就唔好怪人expect你做啲乜。唔好扮哂受害者畀人蝦呀!
更何況好多比你更唔出名、更細個嘅kol妹妹仔都好落力幫手文宣,你有冇覺得唔知醜?愧對於你口口聲聲話「愛香港」、「放唔低依個小漁村」嘅滿口謊言?定你真係當咗香港係ex係二奶,得閒屌兩屌爽完攞完著數就鬆人?

講番三題你假揀到要同家姐扮唔識對方互賣廣告
(佢仲要叫番你做三家姐真係好核突囉!)
你依家仲想叫我信你講嘅嘢?唔好搞笑啦

再教多你一樣嘢呀:當初你老老實實大方咁介紹Emily fung 係你家姐,你啲盲粉會比起你介紹一個「陌生人」更支持佢呀!話哂嗰個係佢哋二家姐嚟架嘛! 咪就係你咩都計到盡,又想幫家姐賣廣告又驚人話你(不過其實你大大方方分享,我相信大家都唔會話你啲乜)
你依啲咪就係小心眼!又要以為自己好醒呀,小心駛得萬年船,誓估唔到依家變咗做粒silver bullet,我真係恭喜你呀!

三鳩粉太年輕鳥
我諗好多都仲係讀緊書小妹妹
未有錢打扮/未搵到career path/未覓得如意郎君
咪比三奸呢啲"個樣中上+身材幾好+前空姐+嫁鬼佬+為愛嫁到世界邊端+KOL+作家"嘅package吸引囉
再加上三奸平時太撚得閒逐個逐個覆cm
佢地好易就中左佢嘅盲粉圈套
其實稍為有返咁上下學歷/人生閱歷/上左岸/生活忙碌充實嘅人
望住三奸根本就得啖笑 睇L穿佢得個殼
一早就對呢條友不齒+嗤之以鼻 係以前廢撚事理佢姐
但千祈唔好屈我地妒忌佢/無佢咁有料得唔得
大作家隻隻字都係錢嚟!
要賺緊係賺到盡!唔賺錢佢寫出嚟把撚呀?
捐錢做場show比人踢爆 唔知佢有無一絲後悔覺得哂咗錢呢
F5學歷仲要聲大大話自己係作家又幾難得嘅
仲有勁撚多盲粉
睇+覆到我躁
好佩服Anita
究竟有幾撚蠢先會del po? 條友真係唔識㗎喎!

仲有我咁好心幫佢證明7月有提過立場捐款,但點瑋一句唔該都冇嘅
推死佢
其實真係好難怪鳩蛆咁有自信
佢啲死忠將佢捧到上天 佢自己又咁井底寫過幾篇濕鳩文嫁咗去外國就以為自己真係上等人
三家蛆詞窮鳥
[member]
唔係過唔到會考咁簡單,係留班呀。btw依位中同係咪同三奸蛆有咩血海深仇,上次張豬太郎相好似又係佢爆架[/member]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞