[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
諗起台法小混血亞歷山大老母
連登第一個大型「樹洞」上線了
https://lih.kg/1632082

要搵人傾訴梗係要搵專業ge
我都冇unfollow佢
就係想睇下佢有幾厚面皮幾無恥
當然唔會再like佢d post
我估佢老婆都無你咁清楚佢係叻仔
淨係知人洋腸同醫生就濕晒
另一半同自己完全唔可以同level交流都幾悲
呢個我覺得都好過三鳩蛆好多
起碼之前有出聲幫香港 屌鳩大陸人
大家follow佢想食花生姐
我都唔捨得unfollow佢
驚miss左佢啲驚人動態
瑞典人之餘仲要係醫生,比左膠更左膠
掛住好撚平嘅牛奶同cream同yoghurt同我樓下間roastery
期待
Mr. Federik Ansker
西女人、狙擊、無degree = 三家蛆

問埋曬啲咁樣嘅問題
唔好玩啦 家蛆點會讚其他女人係靚女

自己開口埋口講做愛講sex
人哋問佢一星期啪幾多次又鬧人
嗯?又精神分裂?
期待
40000蚊仲未計扣稅, 北歐呢啲話晒都係重稅地區

所以佢班盲粉叫人讀書 人唔笑 三家姐都吠
重點係考到嘅大部分係亞洲人
1 喺外國讀書嘅香港人
2 有past paper嘅大陸喱
屌係邊個日撚日講自己唔洗頭
講到電話殻都用老娘今天沒洗頭
咁撚自豪 反而係度話人日日提住?
外國咁做係令到貧富懸殊收窄同各行各業多元化發展。所以好多人真係為咗興趣而搵工,唔係純粹為錢。
香港唔好話醫生,好多行業如果唔識中文就算有專業資格都冇用,始終講緊你要一個翻譯。
exact7ly
三家姐可能覺得自己老公係鬼佬同已經做緊醫生就好易考
無諗過海外試有幾難pass
仲未計香港醫療體制有幾差同辛苦
當然唔計clinic同私家 但啱啱pass到海外試就應該未做到喱兩個
以前程仔返夜佢都叫哂春啦
程仔無可否應係叻仔
但無咩經驗 又未係專科
就算中環clinic俾個位佢 都唔會賺得多
俾佢行另一條路 做research 有幾好搵心知肚明啦
諗起我個friend 話三日一on call wor, 一個北歐人好地地點會頂得順依d生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞