[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
三奸表示: 我唔係老馮要做架 個撚個都叫我post 我咪無位開樹窿lor
咁叻做咩唔曬下瑞典文呀,加幾個äåö 夠佢d盲粉打幾日飛機喇
你太睇得起三鳩蛆 佢f5畢業㗎咋
佢同佢啲垃圾粉都咁撚鍾意做mon po狗
夠膽咪上嚟呢度同人西gp為三鳩蛆護航囉
其實幾好笑 佢班mon po粉追到勁貼
下,香港幾時禁左人google 架?係屌都屌佢間學校點解將依d document 擺到可以比人google 到喇下話。班盲粉真係低能唔係扮架喎
依家譚仔同譚仔三哥都係藍架

為何斯德哥爾摩沒有譚仔三哥嘅三鳩蛆洗唔洗出黎澄清自己係黃架? Freerider 個隻黃。

個文宣邊個整㗎?竟然漏咗樹窿師依個咁撚重要嘅職業?
另外我都好想講 佢啲讀者大部分都後生妹豬
陳彥霖手足死嗰陣只有15歲
你條仆街有冇心痛過?
真係企喺我哋依邊我唔信你唔會問emily fung究竟知唔知咩事
大義滅親都係咁話
黑警必須死全家
樹窿救港
嗱,mon post 蛆等我幫你諗埋喇。你一於改名做為何斯德哥爾摩沒有starbucks一芳算喇屌,夠哂無喱頭又食哂兩家茶飯
衰極都淺黃呢句真係好撚難聽

啊 39jer,都明你係外國乜都做唔到,好撚大無力感架啦,你咁撚愛香港 提下你,海外戰線twitter 好撚緊要架 唔知39有無玩呢

又可以加佢checklist啦 39咁乖實會跟住做架喎

hi mon po 39 jer
講出黎仲順口過三鳩姐個名
屌 笑撚死
39姐又一隻手卒住貓 另一隻手碌緊呢個Post 架喇
識睇睇留言,又有中同爆料 mon post 蛆唔知你有無興趣返香港bid 個車牌叫 SM 39J 呢?
唔知程仔有無得玩埋一份呢
:八婆,同我奶到啲蠔殼乾乾淨淨
:zapzapzapzapzappp
屌好撚重口味。但同三鳩成日想sell 嘅麻甩豪情造型又不謀而合喎
之前見呢個女人咁敢言, 就有睇佢嘅嘢。但而家佢露饀露成咁只能覺得佢抵死。原來本身就係一個假面嘅狡猾小人。30歲人為求出名cap水, 幾年來著力將自己包裝成一個無害直率嘅知性易感系作家。被欺騙嘅其實先係真正善良嘅人呀。
虛假經唔起時間考驗, 越想掩飾自己嘅粗鄙同魔性就越露出破綻。其實爬翻佢個page, 字裏行間個女人顯得好小心眼。佢已經盡咗力扮好人角色好小心掩飾的了, 但無奈此地無銀。
被揭穿了就反臉發爛, 回應極不成熟, 仲惱羞成怒到爆咗真心話叫手足去自焚想傷害無辜嘅人。而家私底下對人扮善良都費事啦, 作咗文咁耐都冇進步過 (其實有閱讀習慣嘅人就知幾年黎個小僂儸只係起度抄黎抄去copy n paste人地嘅作品, 湊合成自己嘅雞湯文)。
自知自己冇料扮4條, 仲成日無所事事又唔做嘢又唔讀書。仲夠膽以樹窿自居比埋啲山埃貼士同人性力量比讀者, 完全係唔知醜厄飯食。成日話自己啲書賣到光宗耀祖, 笑死, 越係咁自詡就越顯得自卑, 此女人真空洞可悲
時間會證明一個人嘅假面, 嚴重潔癖del晒啲唔想睇到嘅 comment, 都唔會返到去未比人撕開面具果一日架啦。
利申: 個社運free rider太奸完全壞咗,已unfollow
利申睇左佢page幾年
我記得衣魚呢單野佢之前講過 但搵唔番
有無人有印象
快d去facebook 同anita wong 爆料喇 屌,原來靠左抄右抄就可以賺到稿費,d錢咁易賺早知我又去做下濕鳩KOL la
三奸蛆中學已經開發到咁
真係痴9線㗎
唔怪得開口埋口就性愛
佢bio test 唯一一條有分係咪reproduction
可惜都 F
咁又係呀
中學 Bio 又唔考 Practical Skill
唔係嘅話老師剩係見到啲工具
都嚇到即刻比 A 佢啦
講中晒

推到條偽黃仆街
繼續提,三鳩你個to do list係好長架?交代咗扮唔識你家姐,然後推介搵佢化妝未呀
黑警死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞