[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
塔姐唔爆野 無咩動力開新post
連五大訴求,缺一不可都講唔出,就唔好喺到扮黃喇
唔通今次到就好似之前係痴線西開post 咁,到某個點炒起,到最後不了了之放生佢,由佢繼續cap 水污染香港文化界
Ta姐瑞典同事單野都未爆
我諗Ta姐無貨佢已經出動到去信100毛
你喺邊度見到?
佢個人西page
因為抗爭要緊,而佢都扮哂嘢冷處理緊件事
依啲偽君子可以日後慢慢清算
十一月就番嚟啦
到時等睇表演食三小辣同全港十八區街燈collage

我哋唔會忘記佢
連登兒女不會忘記39J
三鳩姐咁鳩流,寫乜嘢、做乜嘢、講乜嘢都只會出醜人前,佢記得要繼續出現喺大家面前呀

佢出現得愈多,佢嘅破綻就愈多快啲再出書啦7頭,記得搵返自己啲舊文抄呀,或者上wiki抄吓資料,咁又可以有稿費
三鳩永遠都唔會明乜嘢係plagiarism, 因為佢可能連plagiarism 點解、點讀都唔知
雖然拎岑子杰同佢比係好侮辱岑子杰
但係見到Jimmy臨上白車都仲講緊五大訴求缺一不可
但係都仲要成日俾人鬧民陣做唔到嘢
再望返阿三家蛆 乜撚都無做過就收割晒啲光環
都幾心酸

Anyway
五大訴求 缺一不可
香港人 反抗
39會叫jimmy做咗kol,開個樹窿先好再同佢比較
食屎啦39
面假,胸假,點識個老公假,又扮唔識自己家姐,如果依樣都係假,依個人誠信真係好有問題
仲有涉嫌企圖令人誤會佢 HKU
三個po數都數唔晒啲衰嘢

唔計貓都已經誠信破產啦
三鳩邊度講佢瑞典隻猫會棄養,有無傳送門?

寵物就最好係領養,買都唔係問題嘅,如果嗰國家本身有監管嘅話,咁哩方面北歐係做得幾好。但如果佢棄養就好仆街,一定報俾瑞典啲動物團體知,blacklist 佢
以為求其出個po交代一句, 然後用9成篇幅spin咗落去家人間嘅政見分歧度博同情就過到骨, 咪天真啦39, 唔利申自己姐夫係狗絕對可恥 !
問題唔在於大家信唔信39有冇出賣過讀者,(再講39憑咩要人信佢,就憑佢抄咗幾年雞湯文?),而係起有明顯客觀身份衝突嘅情況下,39都係選擇skip咗利申呢個動作刻意隱瞞讀者,就說明佢根本不尊重讀者利益同知情權,輕視全心信任佢嘅人嘅人身安全 !
佢up一句話佢冇出賣好容易,如實情係有出賣過手足,手足又可以點證明呀? 佢姐夫告密前係咪會利申? 喂話你知我知呢單嘢都係靠39過料炸,我而家正式宣佈39就係我條針了咁牙?
再講證明到又如何? 手足都比人拉咗啦 ! 係拉咗呀 ! 唔單止可能要面對審判刑罰,仲有可能會面對酷刑同侵犯呀 ! 就係因為呢個人嘅私心,請問擔當得起嗎?
相信39都驚咗好耐會有呢一日嘅來臨,機關算盡汁汁博唔利申誓要保飯碗保民心,心裏默唸希望運動快啲完就可以過到骨,但天網恢恢,估唔到一個邪念卻會換來自毁式引爆。
刻意跳過利申,無視讀者權益同人身安全,就一個KOL而言實屬嚴重低級錯誤,難以原諒 ! 被揭發後仲繼續厚面皮戴上受害者面具出個po博讀者同情,又上演一向擅長嘅情感勒索。
既然真實嘅39陰暗面咁強大,機心重凡事只從自身利益出發輕視讀者權益,不如就索性從此停止扮演好人角色啦,順住個勢做翻真正嘅自己,又唔辛苦,可能仲有gimmick添,要出名r撈就更手到拿來啦。
此人嘅形象工程已趨敗壞,起消費巿場嘅價值已是負增長,想幫公司搗米嘅廣告客戶請熱烈支持助養39 !
同意這個自私撚社運free rider絕不能被遺忘
各位留個1001比我開新post
不過要今晚先出到
推呀推
呃飯食
三鳩姐解釋唔到就話人屈佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞