[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
篤灰死全家
完全認同
真係有行街發夢嘅
見到呢啲平行時空嘅story一定好燥
follow個班可能好多根本都係港豬
所以已經覺得三家蛆好叻叻
首先佢屋企人做狗(無利申過),由六月至今多次叫人同佢講心事 其次唔該追追post,食緊人血饅頭架佢。

如果佢係一個普通垃圾KOL,無咁得閒推佢post。

佢都幾冇禮貌
不過盲粉覺得呢d係真性情
直頭躁撚到想掟爛部電話
睇埋佢個回應都係得啖笑 直接unfollow無誤
D妹豬幾時先識醒
能能能
見撚到就燥
撚樣呀阿大作家
一陣無睇又爆post

三鳩姐所謂既過濾就係將所有文宣ignore
又係既 全部中傷黑警 屌柒黑警個d 都要洗走佢
瑞典集會更加唔po得啦
Po完俾人影ig account 大頭相呀
岩呀 我地要將心比心 唔可以要三鳩姐冒咁大既險架
同佢姐夫一撚樣
係 嗰幾張係2016年嘅fb propic黎
想知整容隆胸details
次次見到佢打能都要load一load佢係咪講緊粗口
birds of a feather flock together
物以類聚,人以群分
撚就撚啦,扮晒真性情,以為打能會舒服啲?
過濾左9個星期 一張都post唔到
直接d 一開頭自爆係狗家屬 咪冇人搵你囉
又要懶係支持場運動 但係post張文宣都諸多推搪
po文宣都好危險架
梗係危險啦 自己咒自己喎
又要打粗口 又唔撚用正字
唔知佢做乜鳩
[和理非可做的事]可以和理非,但不能不勇武
https://lih.kg/1631884

又少左100喇,各位痴線西好波
支持佢嘅kol都unfollow la ,及佢幫客做嘅宣傳都罷用
就咁睇進化圖就眼大咗(割雙眼皮?)、眉骨高咗(brow lifting 鬼妹勁鍾意)、唇厚咗(lip filler)、下巴仔尖咗(打針?)、鼻高咗(打針定點?)、山根窄咗(2013 vs 2014張相好明顯)

有無絲打補充

陳年洗衫板相anita仲未放
勁擠牙膏
就咁一句黑警死全家都比佢block
好想睇
枉我以前因為譚仔而follow過佢
佢成日痴住啲903 DJ, 白卷 100嗰啲,可能inbox佢哋仲有用

講開又講,白卷出版嘅書嘅質素真係... 好參差
佢咪係全家一份子
三家蛆真係戇撚鳩鳩
做咩都柒過人
正正常常打粗口有咩問題
永遠都唔夠大方, 勁小家
老mk完全上唔到大枱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞