[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
yes honey no yes yes what really okay this... go there!
話曬form4 bio每個chapter test都fail,唔識呢啲就基本啦~
form 4都留班喎,你當39姐流架?
very true
我真係好期待39姐再開樹窿
一定9衝去多謝佢喺香港人咁唔開心嘅時間,仲一車車花生咁推出嚟引我哋笑
喱個真 最近三家姐啲花生變咗生活調劑品
Agree唔係日日睇住班死警蛆周圍癲狗咁吠真係人都癲
食下花生同你班痴線西圍下爐叫做調劑下
有料爆黎聽下
講過一次條友真心膠,唔明點可以做DJ
原來矌工
做DJ呢一行預咗冇晒私人時間,斷六親,森美小儀都講過。
人不輕狂枉少年,佢都已經收左皮。
我哋繼續追擊三家衰
我仲好記得,之前有個白警爆料,show埋pass背面,點知隔左一兩個鐘,就有消息話個白警比人捉到了,有冇巴絲有印象,個時冇cap到圖。
呢句真 我姨丈係西人仲要係工程師 搵得幾多下 但我姨媽得小三學歷 但識講英文
跟住生咗仔 中西方教仔方式唔同 嘈到離婚 而家識咗個大陸妹 係未離婚之前已經同大陸妹出過軌
屌佢 好撚陰濕
好驚班小朋友唔知
佢姐夫係狗,包保水警冇出巡咩。咁多心計,為咗同家姐賣廣告扮到兩個唔識咁,啲followers同佢盡訴發夢詳情,邊個知阿奸姐會攞來做咩
又有record連埋盲粉嘅ig都有,想起個人出來幾咁易
隔離post 班小學雞可能未返過工定咩 覺得曠工無問題㗎
畀大陸妹睇中你老公真係玩撚猿,乜都做得出,雞黎無廉恥。
三家jer睇路啦
千祈唔好睇少大陸妹 為左R件鬼佬 冇廉恥道德下限 要身體有 要溫言軟語有 除非件鬼佬意志力堅人 好多都會落搭
利申身邊有受害人
唔好玩啦,佢自己住左北區 廿幾年,點會唔熟大陸女人,係搵錢嘅心大過其他一切因素。做人淨係諗住搵錢上位咪無視風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞