[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
Same here
各位巴絲已經講晒我想講嘅嘢,諗到再屌佢

但係而家要多謝佢一個回應又搞到呢度推po推得勁快,又有新素材俾anita繼續狙擊
佢個好朋友都俾人停咗職啦

隠性藍絲呢句真係好中

都係個句,隠性藍絲唔係問題
扮黃、消費本土、食人血饅頭先係令人想佢趕盡殺絕
係佢唔配擁有你哋呢班善良嘅妹豬

三家to do list updated:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[ ] 轉發petition link
[☑️] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
[ ] 讀者道歉曾隱瞞姐夫係香港警察 導致followers冒險同佢分享發夢嘢事宜
佢擺明係見anita又有料爆先急急腳自爆蛆夫做狗單野
本來對佢無乜野
唔理隻貓返香港搞到我對佢好反感
咁撚抵死?
平時又不斷消費隻貓喎
根據佢哋Ig,9月24-26日期間,阿檸,三家姐,cheronna等人係喺英國Bath出席緊佢地個書法家朋友喺9月25日舉行嘅婚禮
係 成日 去旅行 番香港 都放低隻貓係人地到

之前仲話係R左程仔好耐先同意養
抵呀 掛住圍爐
咁大個人,無故缺席都得?
好不負責任
三家to do list updated:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[ ] 轉發petition link
[☑️] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
[ ] 讀者道歉曾隱瞞姐夫係香港警察 導致followers冒險同佢分享發夢嘢事宜

物以類聚
比塔姐睇中會咁易放生你?少年你太年輕了
佢同鄧穎芝咩關係
仲有阿巴子係瑞典,要接返香港

佢係巴子嘅唯一
而家巴子又要適應過另一個人
學習係另一個環境生活
好慘
睇死佢會話隻貓唔適應香港環境
然後留低隻貓
番到香港又養過隻
又開多個ig
自焚論呢
扮唔識家姐賣廣告都要道歉
係咪改左個姓就等於同家姐斷絕左關係?
仲未回應自焚
唉 個to-do list好長呀三家姐
今次豬家姐陀衰家呀
阿檸俾人停職關唔關三家姐事都好
但娛樂圈啲人不嬲好睇重風水、腳頭、運氣呢啲嘢
依家阿檸證明邊個痴埋三家姐度,邊個冇運行㗎
睇下有冇人再幫佢口囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞