[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
三奸蛆
其實佢做乜撚野
一時特登營造大咧咧不忌諱談論性愛嘅麻甩形象
一時又屌人地講呢啲野offend到佢
大佬呀搞清楚自己想點先啦
你唔係性女咪唔好扮囉 起曬鋼咁我都鄧你尷尬
咪係
佢開口埋口講做愛 咁人哋問佢一個星期做幾多次愛根本無需要避而不談仲要起曬鋼鬧人
大大方方答咗佢先可以維持佢一貫嘅麻甩貼地形象㗎嘛
巴子同程仔好慘
佢諗住返到黎起碼自己做個名星仔/DJ/KOL都搵返十萬八萬,老公咪教英文囉
溝通到嘅仲,只係溝通嘅topic 只會限於生活日常野,完全唔可以深入討論其他議題 但三奸蛆個case 另計,因為就算比佢諗到講咩,佢都應該唔識用英文講(雖然我串得起有餘,但係咁恥笑佢學歷真係好無道德罪過罪過)
考到都要做番年HO
30000幾一個月唔知夠唔夠隻港女洗
仲要程仔唔識廣東話 收症睇ward complaints 都要姑娘痴住做翻譯
咁”靚仔”啦喎唔知班進擊的姑娘會點呢
香港公院call一晚收三四十個症
佢本身瑞典做一日都唔知有無三四十個病人
佢又唔識廣東話
黎到唔止害左佢 仲害埋d病人 又加重其他人workload
期待期待
想像到啲姑娘個個好似懷仔咁”what if”
啲姑娘一家好熱心教程醫生講廣東話
三家姐小心家變 ,好快啲增值吓自己
或者留番係瑞典就唔洗驚
喺香港嘅醫護圈,個個都高學歷過你、又有愛心過你、又有共同話題過你⋯原來可能你喺瑞典都仲算係少數華人叫有啲特別,番到嚟我怕你真係變到什麼都不是
咪撚講笑
啲護士真係成撚日諗點食醫生

我個ex就係好例子 雖然佢最後食唔到
程仔仲要係鬼佬
喺堆華人醫生入面好突出
仲要8成港女都日諗夜諗食洋腸
而護士有9成都係港女
計下個機會率係幾多
三鳩蛆宜家有得震無得訓
你地唔好嚇人啦
一陣人地訓唔著又要食媽媽ig 表演煮辛辣麵
營多炸,哪有錢
佢而家應該唔敢返黎
一就係程仔一陣容乜易又好似果次老蘭咁比人圍 話晒而家同果時唔同就係佢而家出左樣
二就係一陣係街有人比左鳩姐既臭史比程仔睇點算
搵唔返
不過個時genie都有打返篇文屌9佢
唔知903麻莉會唔會同佢割呢
應該做左半年到架咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞