[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
絲打們準備又要開新post啦
點解明明係自己騙取他人嘅信任仲可以咁唔要面咁厚面皮講到事不關己將個波射落人哋嗰度,仲好意思指責人哋係因為抺黑而動搖所以先冇咗信任事實就係明明一開始去騙取他人嘅信任,人哋知道真相之後先同你割𥱊
咪就係本身就係黑嘅就唔叫抹黑,係叫收收埋埋咁耐終於俾人踢爆
將自己塑造到最可憐嘅主角好似全世界都針對佢咁但係又要扮到率性自然博取其他人嘅同情同尊敬,然之後自己回應下大家cm營造一種溫馨嘅感覺,再圍爐取暖成個post即刻熱鬧晒
成三十歲人做埋d嘢都咁撚肉酸
成日教人點做人 真係屌你老母笑大人個口
好期待
阿檸老豆都係退休狗,但人地一早坦白講左
佢無講黑警死全家,但IG一直有屌狗
同三家姐無得比。

Meanwhile 三家姐:
,姐夫係水警,據我所知,佢無上前線

水警都係黑警呀 dnlm
咁多單浮屍 水警係第一時間處理呀洗白撚
花生都食到噴出黎
2014年三家姐話你地知
你地咁樣唔會令我驚咖!

咁佢即係講緊咩事?
九唔答八
北歐香港人?
佢話唔鍾意擺私事上page散播負能量
咁喱篇單單打打 又無人明嘅私怨文係咩黎
頭幾段同尾幾段可以分開做兩篇囉,唔明聖誕小矮人同私怨有咩關係
無讀過書作文係咁架啦
想以景抒發感情但又九唔搭八link唔埋
衰過中學生寫文

三鳩:但我多readers多人買我書呀,銷量仲多過你地喺本地文學作家韓麗珠董啟章呀,吹咩
上報開心心
真係比佢依個豬隊友累撚死
其實佢性格就一定唔會自嘲嘅, 依家為左係班fd入面有番啲面,就為有扮大方。 個心不知幾care, 今晚都唔知人西gp出咩相.....

唔care又點會dm個前三家粉罵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞