[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
Sorry 做嘢黎講 我multitasking開
私怨嘅話就唔會針對住佢明知屋企人做狗喱個咁敏感嘅身分 仲叫人同佢講心事發夢嘢黎講
仲有 佢幾時有表過態?
講句香港加油/天佑我城就係表態?
連五大訴求都唔敢講 我真係唔知佢邊到表咗態喎
咁樣呃光環法我真係第一次見
有無人屌過HOCC出聲、去press con係呃光環?
人地真係做實事
反觀你個三家姐就連文宣都share 集會又唔去
是撚旦旦寫啲模棱兩可嘅嘢就叫同路人?
返到香港 對面海班手足喺到食TG放題
佢就喺紅磡食酒店sponsor嘅生蠔放題 仲開開心心咁出post
WW 咁嘅同路人真係第一次見

Btw你唔講都唔知上咗熱門
感謝推post
𨳒佢個臭閪!
首先呢
不分化就同同路人講嘅
三家蛆為咗賣廣告返香港然後扮特登返香港抗爭 隱瞞屋企人係狗叫人講心事講發夢細節 一言不合叫人自焚
咁點睇都唔係同路人下嘛?
講就天下無敵做就有心無力咁係咪攞光環?
你都識話和理非勇武係分化唔到 咁如果呢個濕鳩kol係真同路人嘅又點分化?

第二呢
無人笑佢整容 由頭到尾笑緊佢整到面目全非但係sell純天然sell自然美

最後
你又同三鳩蛆一樣同一時間只係可以做一樣嘢?單細胞?
原來中5畢業
好耐之前睇過佢ig story影kong u國殤之柱
類似問有無師弟師妹係度嘅說話
仲以為佢kong u grad
一上熱門,又跌100

睇嚟真係好多妹豬仲未睇到個po

笑咗,你廿四小時唔做其他嘢淨係文宣?
何況呢個三家蛆...俾佢過到今鋪繼續荼毒仲得了?
利申有份推抗爭post
估唔到有其他人記得

我記得係post黎 國殤之柱 caption類似係咩舊地重遊
之後有人問「原來三家姐你係讀kong u/師姐」
不過佢就無覆到
又扮哂有讀過書
瑞典同事都刮埋出來,勁
都係嗰句
死忠邏輯:你咁得閒狙擊三家姐你一定係乜都唔做嘅冷氣軍師啦

所以佢未冇覆
成日曖曖昧昧側側搏諗住瞞天過海
大學係咁,整容係咁,扮知性又係咁

冇㗎啦Daphne,仲諗住post返文宣洗到你底?
乖,同俾人質問叫佢自焚個手足公開道個歉先
未考慮下唔狙擊你
不過冇咩可能放過你,你咁賤格
中立/隱性藍扮深黃呃人同情
勸你乖乖哋留係瑞典做sex bot算,反正你都淨係識扑野,你一日唔認錯我會推到你名譽掃地
終於得閒追返po 啊三家蛆諗咗幾日終於諗到點兜自己有屋企人係做狗扮晒無辜話屋企為咗避免磨擦少咗傾計 但你姐夫又會係俾人爆完係做狗之後即刻del fb嘅你自己打出黎解話有冇笑啊 一句私事就諗住兜到 咁你分享所謂嘅瑞典生活 話自己幾日冇洗頭個啲 夠係你嘅私事喇 咁你又講出黎唔申報自己屋企有人做狗 仲要扮晒同路人 叫啲妹豬同你分享 之後有絲打好聲好氣inbox希望你去支持出席集會 幫手po下文宣都唔應唔覆 又話咩去集會驚俾人影相 好大風險 咁係香港上前線冒住俾人拉嘅手足咪仲大風險 遲下仲話搬返黎香港喎 返黎香港仲多藍屍影人大頭喇 千祈唔好出街啊
同埋唔好唔記得要交代點解明明自己家姐Emily Fung幫佢結婚化妝,但佢兩姊妹各自出post都扮唔識對方咁呀?推介自己家姐無問題,但唔講出嚟、無交代關係就唔好扮哂公平、真心推介喇

交代完姐夫,下個就輪到二家姐Emily Fung喇
tui
睇黎現實好多人都唔妥佢 遠到瑞典都爭著爆料
bob叔開緊live
乜原來佢係瑞典有工返架
其實唔錯,可以一次睇曬有幾多個kol有問題
佢地都應該要有啲職業操守
等陣 煙三炒蛋係真係好食
普通三文魚就唔知 但半生熟都幾好食

Anyway 成個警隊都係仆街,而家做緊狗仲想獨善其身??最好笑係講到做水警就唔係黑警,講左唔好洗白好撚耐啦喎,佢訓左幾撚耐呀?

呃左手足講心事就係呃左,唔想比人狙擊,當日就唔好打算食政治水上水。

立即解散警隊,黑警死全家。
四個月啦 真係有良知就唔會呢一刻仲做緊狗啦
呢條友on9
唔夠人講就話「咁叻你黎做kol 」
「睇你都做唔到」
個d 俾人批評就覺得人妒忌佢d 死人態度
似足佢主人三鳩姐
放隻狗出黎亂吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞