[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
喱個皮皮黎
佢嗰次太唔小心 個白警講咗太多個人details啦
報去瑞典話你地有移民做間諜,等佢查好過
阿檸篇文都三家姐一樣 言談中一啲悔意都無
三家姐:姐夫係黑警 老馮要同你交代?
阿檸:朋友婚禮重要過返工囉
如果為咗一啲社會事件曠工咪值得撐囉
瑞典凌晨三點幾啦依家
大家係咪想嚇到三家姐有得震 無得瞓先
你姨媽同姨丈一開始點樣拍拖結婚ga?專業人士同小三程度都溝通到?
無呀無呀 我地邊到嚇到佢, 係Anita 先令到佢出posts 解釋, 理都無理過痴線西。 黑警都唔驚呀, 驚班仆街護士北姑食左程仔?
我姨媽未識我姨丈之前已經成日係外國住所以識講 但唔識睇同寫 但三家jer就
想睇呢條臭西仆街好耐佢真係好撚造作但又要扮真性情 之前都有人爆過佢性格好差又成日痴埋啲有錢人度搏上位 今次終於上位啦
39應該有失知症
性情古怪、貪慕虛榮、是非不分
又唔記得啲文出過
屌 三鳩唔出ig就無人知啦
害人害物
出面d人仲話903 禁聲
阿檸我建議你都係唔好痴咁多3家蛆啦
個婚禮唔講唔知三家姐有份去
佢真係黑到連同佢friend嘅都倒霉
佢又柒嘅 明知曠工仲post ig
又唔同其他friend (i.e.三家姐)講唔好po佢地嘅相出黎
同三家姐扮喺煉獄影相 點知...
Oscar都無po婚禮相出黎 同埋佢嗰篇道歉文好有誠意
被你引左去睇奧仕卡回覆, 真係幾有誠意, 阿檸個個真係 講真做錯事 可唔可以唔好用幼稚包裝。原來道歉係咁難。 真係咩人有咩Fans, 咩人有咩朋友。
輕輕一推
Err... 唔係講過防暴入面都有水警咩
條女應該掛住食生蠔嘆紅酒 好耐冇睇過新聞
梗係話冇份上前線架啦 唔通日日打手足又話你知咩
信佢嗰個都on9
但佢係呃上司為左去wedding 誠信都有問題 同為社會事件個d叫罷工吧
一種唔認衰,被你捉到係我唔好彩既語氣
post咗
hi ta姐
推開am730 咁順便推埋今個星期二嘅最新self plagiarism
篇文一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞