[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
呢個係呢既私事唔值得放上平台散播負能量?
咁你公審 批鬥你d ex 前同事 又唔係私事?
請問公審人有幾有正能量?同讀者一齊笑鳩自己都叫正能量
八婆即係八婆
唔撚好講咩私事唔po上黎啦
你一路以黎都將分享自己私事黎搵食呀?認清楚自己用咩搵錢未呀?
好多盲粉喺下面死撐
三鳩姐為保前途竟與屋企人割蓆
幾時有批鬥 公審自己家姐既短文出呀?
好期待呀 三鳩姐峰利既文筆 句句擲地有聲架嘛
成班港豬
屌 見到有個中同留言
好撚嘔心
咁整容呢 點兜呀
呢班一定係平行時空港豬
程仔應該都懵盛盛架喇
又唔識中文
肯定唔知自己老婆日日係ig 9up

又問! 人地老馮答你地架咩
唔好當佢黃大仙 有求必應先得架!
何況佢都唔知 點答你呀
講咗幾多次三家姐隱瞞自己身分黎叫人同佢講心事 講發夢嘢
如果佢有一早利申同割蓆 洗撚搞到今時今日咁大獲咩

屌 下個post #1要開宗明義講埋喱句
有人留到言咩?有幾多個人留到呀?
仲有,6月返香港係咪賣酒店廣告呀?個job幾時接架
有無人留完言比佢秒del+block?
程條又要返工 無人同佢扑野
咪咁得閒囉
突然咁好態度
平時串過馬撚咖喎
我cap低咗巴絲comment
等睇幾時delete
佢依家淆啦
明明佢先玩網絡欺凌個個
笑前同事闊條麵 就叫自己平台充滿正能量
呢d八婆野咪佢同佢班盲粉覺得好笑 好有正能量囉
平時唔係左撚中意講人是非散播負能量架咩?
而家又唔想散播嗱?
佢一路以黎是非都好撚多,有講佢貪慕虛榮,有講佢拜金,整容
但係我覺得,呢啲可以日後再清算
正如中學人鏈活動,唔通我中學時代個死對頭去人鏈,我就唔去咩
佢最尾淨係講天佑我城 而唔係「五大訴求 缺一不可」/「721唔見人 831打死人 101槍殺人」/ 「光復香港 時代革命」
好虛偽呀光環西
「明白的自然會明白」
真係好撚臭西呢句野
咩質素嘅人就有咩質素嘅fans
佢啲fans同佢一撚樣freeride式抗爭
明明係中立又扮黃個種人
平時就不學無術
中意講是非當自己好有人生哲理、好有性格

所以先會咁撐佢
如果唔係一早脫撚咗飯
好冇誠意囉三家姐,又講到俾人迫佢咁款!

唔好講痴線西啦,你啲讀者俾你隱瞞咗咁耐,你啲妹豬點都deserve你一句「對。唔。住」掛?

叫人拎證據指證佢,就算真係比你出賣,比狗打死咗都無人知啦,指證🤡

三家姐不如你又拎啲證據出嚟證明你自己冇做過出賣讀者嘅事呀?你俾人踢爆講講埋埋咁L多大話,誠信破曬產㗎啦喎。你憑咩講一句「我冇做過」就想過骨?我真係唔會信你囉,啲犯上到庭有邊個唔係話自己冇做過先?證據呢?證據呀!你講大話嘅證據我哋就好多,你講真話嘅好似一個都冇。信定唔信大家都識揀啦~

再者,你係最冇資格講「私隱」果位呀!個個都有,係你冇呀!笑人闊條麵再公開人個名果時你唔講下私隱?

係呀,成為嘅人係你選擇,你都揀咗啦!咪就係虛偽西+大話精+ 整容西+隱性藍絲囉!
呢啲咪中立撚囉
唔想得罪任何人 結果得罪晒兩邊

贏個時就扮到有抗爭過
輸個時拍下蘿柚走人
毫無成本又可以圈飯

佢都係同返同佢一樣質素嘅無學識mk妹圍爐吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞