[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
想睇佢點講
佢啲status 最底會有 抄者必究 , 好幾篇都有 都係依幾日睇番先留意到
Sorry囉 咁嘅垃圾文都要抄 簡直係侮辱智慧
其實三鳩姐又出書又收錢做kol, 佢有無同瑞典政府交稅架?
再嘈呀 抄鳩姐野 出律師信告你呀
我記得佢有post 過佢有報税,屌哂狗話好重税
但為左做瑞典公民,佢應該唔會cheap到慳依d錢掛
影衰哂三家姐
由第一張條眉已經覺得好撚怪
姐夫做狗??
自己追返post la, 去人西facebook page 慢慢刨

[屋企人做狗][叫手足自焚] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (2)
https://lih.kg/1618801
我知呀,推post反問,等多D人知
sorry 巴打
Loop咗次倫敦人西
笑到肚痛 觀察好入微

光復香港 時代革命
粗鄙又不文
佢真係好廢 之前Greta thunberg 喺度屌trump 個單野 作為”瑞典通” 居然可以提都唔提下 定佢根本唔知邊位
Mon緊post既三鳩姐好撚忙
又要諗點洗白 又要惡補瑞典通識
人地原本諗住搬去瑞典淨係食洋腸 撚貓同開page叫春架咋
Hej! Välkommen till LIHKG
https://lih.kg/1636686

瑞典文出帖?
全職食洋腸
癡線 明明瑞典人當佢神咁拜 三尻姐姐繼續撚貓
警察家屬就扮樹洞都幾撚狗賤
我估原意應該係想咁,都行得通嘅但要係本地d forum pop 一pop (eg Flashback) 唔好浪費巴絲一番心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞