[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
若要人不知
唔好po ig
大巴大巴刮落三家姐到
屌 點解可以咁撚柒
果然係物以類聚
呢次真係痴痴呆呆坐埋一枱
三家to do list updated:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[ ] 轉發petition link
[☑️] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
[ ] 向讀者道歉曾隱瞞姐夫係香港警察 導致followers冒險同佢分享發夢嘢事宜
[ ] 交代整容事件以及向前同事「闊條麵」道歉

雖然呢樣野同文宣同埋香港人近期既運動無關
但我相信大家都鄧佢個前同事好唔抵!明明鳩蛆自己都整左容點解要去笑人地?人地有無笑你係假波無料扮有料?
佢之前po哂條同事既名上去facebook唔好覺得成件事過左幾年就算數!後生細個做錯唔係大哂
見商台page有人 話個幾日佢地有錄音

其實 商台 睇番2014年炒雲海 就知唔意外
三家姐仲未敢delete comment+block人
但睇死佢一定喺香港時間凌晨清洗太平地
我地就cap咗圖嘅 你鍾意del咪del
幾時回應自焚論呀?
補充:2014年嘅三家姐已經25歲,一早唔係1822,同後生細個呢幾隻字冇關係好耐㗎啦
三家to do list updated:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[ ] 轉發petition link
[☑️] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
[ ] 向讀者道歉曾隱瞞姐夫係香港警察 導致followers冒險同佢分享發夢嘢事宜
[ ] 交代整容事件以及向前同事「闊條麵」道歉
[ ] 交代隱瞞婚禮化妝師Emily Fung為自己家姐 為無利益申報而致歉
[ ] 交代自焚論 並為自己不當言論致歉
我都等緊阿天然大波知性才女覆我
仲未block你?恭喜

盲粉果然係盲粉,個比喻都on9到不倫不類

你係咪講緊你個三奸蛆呀?叫佢用講人是非嘅時間讀返個degree啦你個三奸蛆都係f5 grad咋
就cap你圖,就話你係盲粉
三家姐開始block+del comment 但仲未敢delete多like嗰啲
下面個個佢係咪唔知三鳩姐只係一個中五畢業
之後走去做化妝妹既西女人?
佢真係叫緊三鳩姐用追擊人(ex , 前同事)既時間去讀書
係咪曲線黎?
「三家姐如果將 d 用來公審闊條面同講八婆嘢嘅時間讀下書可能讀到個degree返來(好驚俾三家姐cap 圖又話人hater)」
0違和感

見到塔姐狙擊緊佢d盲粉,好爽
咩人有咩粉絲

唔包括三鳩姐呀
三鳩姐咁撚疊馬架原來
pish
仆街,有冇諗過d手足
死十八代都不為過

哇屌 痴鳩線
分化都講撚埋岀嚟
個乜春三奸蛆
幾時做咗我地同路人呀
連五大訴求缺一不可啲咁淺黃嘅口號都無嗌過
就想當佢係抗爭者?

屌你老母 呢隻護主犬對唔撚對得住班手足呀
你完全無刪人地tag嗰啲名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞