[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
仲有一類知中共咩料
亦明香港爭取咩
但覺得動搖唔到中國
好好奇可以點收科
留名等睇三家姐返黎香港,繼續生蠔式抗爭
佢之前返嚟日日淨係識得post Kerry hotel我已經睇到好燥,屌又話返黎抗爭?
我希望佢睇到今晚啲新聞之後會良心發現
唔好再扮關心扮黃拎光環
繼續食生蠔撚貓算數啦

屌你老尾
香港人做錯啲咩事
點解要咁對我哋呀
我有時估其實一啲有理想嘅狗
都唔會想做水狗呱
(理想嘅意思
就狗角度而言可能就係威之類
或者可以一展威權)

所以今次啲水狗比上頭抽調埋去防暴
啲當初理想仲唔即刻上晒頭
仲唔即刻大開殺介咩
一洗多年頹氣
醜樣 - 冇罪
醜樣整完容扮天生麗質 - 有罪
醜樣整完容扮天生麗質再笑其他人醜樣 - 死罪
重點係我唔覺佢靚,個樣好污糟

仲要佢依家個髮型真係好古怪⋯⋯
短頭髮真係唔係個個得 明明佢長頭髮都仲可以叫做靚女
今晚發生嘅事實在太撚恐怖、令人心碎
黑警必須死全家

大家請緊守崗位做好文宣
唔好好似某人「好多人都做緊,我就唔洗做就」嘅心態咁
個髮型個款叫「做作」
仲要唔知點解佢個樣望落少少好似好皮笑肉不笑咁⋯⋯
死魚眼都算 仲要射喱
佢本著作個封面真係好撚肉酸呀
個髮型加埋個作撞表情
行過誠品比佢嚇親
中大妹妹個請求
十五歲泳將妹妹浮屍
沙田無血斷腳跳樓屍體

Sorry連黑警死全家都講唔出嘅,我當唔到係同路人。

盲粉們 你哋攬住個 freerider,紅酒,蠔,個幾本著作 係屋企 抗爭啦。

P.S. 貓好慘
黑警必須死全家
理撚得佢咩警 冇一個黑警係無辜既
黑警死全家
佢班盲粉應該都係同一類人
明眼人都頂三家姐生蠔式抗爭唔順

有啲以前嘅fd喺ig日日都係吃喝玩樂
完全係平行時空
明明對面海打仗咁 佢就日日食好西 或者係晚晚lkf
唔講仲以為依家天下太平
文宣又唔做 但你問佢點睇近期啲嘢 佢會話自己係黃嘅

我同其他fd頂喱班仆街唔順
一係mute哂佢地啲post 一係unfollow咗
一 定 唔 會 話 佢 地 係 同 路 人

屌佢老母
喱班社運freerider只係喺隔離條路望住我地行
幫佢地開路咋

本身都已經唔係同路人 點樣不割呀盲粉
係呀 我都仲係屌緊你呀mon po蛆
呢張好樣衰
蛆夫無上前線都走唔甩了
黑警死全家
[重要]網傳 消防對近日多宗浮屍案既質疑
https://lih.kg/1645750
唔會原諒黑警!
咁多單浮屍案 你估水警唔會落手幫咩
黑警無一個係無辜的
三家姐你其實點都兜唔到嫁啦
淨係班盲粉先會話咩 黑警死全家 除咗三家姐
[重要]網傳 消防對近日多宗浮屍案既質疑
https://lih.kg/1645750

正想入嚟share
成個警隊蛇鼠一窩,無一個係無辜,佢好意思係到洗白

黑驚死全家
ta姐仲未po嘅文仲有一堆
程仔同三鳩姐相識經過
三鳩姐SAS得罪人實錄
三鳩姐舊相同隆胸事件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞