[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
咁咩叫差極都係淺黃啊?
真係講少句當幫忙
好撚得意㗎佢 有個妹妹好有禮貌咁覆我 我禮貌覆返佢
然後呢隻死忠衝出嚟話我幼稚 我問佢護完主未
佢:我護緊你喳
我:???????
又會自認護主犬都有
條友真係好智障
唔爆都爆咗
笑死 話人無degree點知全部都高學歷過鳩蛆
推呀!
我Master , 專業人士三家姐呢?
專業作家

From 人西
係我面盲定點 張張相都似唔同人
專業陰道移民
終於明白點解要del哂所有fb fd
因為淨係搵舊相講佢整容都已經好多嘢爆
老馮要幫?
唔好再一巴巴打落鳩蛆同死忠度啦
成班港女八婆好撚無聊 係唔係整容 出咩ig post 屋企人有冇藍/警 咁都要俾你哋拎黎批鬥

乜鳩「攞光環」喱啲字係14年佔中聽得最多 成為分化主力 你估攞光環好易?冇代價嫁? 當啲廣告商盲?人哋又唔係完全冇表態 少咗幾多賺錢機會係咪要計埋比你睇呀 點呀 醒未呀 私怨死埋一二邊啦 喱啲垃圾post都好推上熱門 你哋係咁重視場運動嘅就以家唔係係到做緊啲八婆野啦

真係狗呀 民賤聯嗰啲又唔見你哋咁落力 唔知仲以為你哋係港共打手 見分化唔到啲和理非勇務 就係到搞鳩啲KOL

利申:非三家粉
中間最上對眼咪幾好睇
好過dup眼
一時清純港女look, 一時日本妹,一時混血abc咁
未有美圖獸獸嘅年代啲變臉功夫以經咁勁
啲功力勁過美圖獸獸,唔怪得佢話自己最憎p圖,因為佢直接去整容
何解佢個權骨會愈黎愈高同大舊面相黎講 權骨大既女人 貪戀權力 乜都要話事 同埋一定要嫁大佢好多/其他國藉既男人
請問 佢拎哂場運動既光環啦 然後付出左啲咩 ?
佢本身就係食呢行飯 我地迫佢架家陣?

個個乜春粉紅頭melo話佢無左6位數字我就信啦 (唔信咁多錢 但信係會少左人搵)
因為人地本來係賣化妝賣樣 谷你消費既kol
叫啲先叫代價喎

打建制狗落力個陣你又係邊 今朝先落力煲緊馬鞍山新區條素人建制扮無黨

你單細胞生物黎架? 做野單線發展唔識同步進行?
分你老母化咩
淺乜撚野黃呀屌
根本係中立撚人血饅頭
分分鐘藍底扮中立
好不安
一個負皮

做咩呀?三鳩蛆唔扺得人有master讀呀
陰公豬囉,冇degree冇得讀master架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞