[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
三鳩姐係咪諗住唔覆、過一排就風平浪靜突返個頭出嚟?

你無架喇,咁多臭嘢比人爆哂出嚟,都係留喺瑞典撚猫算啦

交代咗自己扮唔識自己家姐,化妝師Emily Fung未呀?
Emily fung 係警餿
推到大家都睇到
幾時有新花生?
如果再無花生,三鳩蛆就以為我地清算完畢架喇
仆街,好狗
小學生週記水準,睇得多會唔會拉低哂香港人文化水平
篇文勁似啲on9 content farm寫嘅低質資訊文⋯⋯
咁嘅文筆都出得街 AM630總編輯究竟有無審閱過
報一報
3 9 最新followers數目係 52.7 k
三家蛆account 止左跌好耐, 但貓account 好似少左100

喂你真係好煩
我唔撚同你嘈係因為覺得你on9咋
我係西湖呀改名又如何 唔係以為我避你呀嘛?
我避你就唔會再係呢個po留言啦柒頭
睇id都睇到啦on99999係咪以為自己好撚醒
我想講我根本就冇扭曲你
你講嗰句衰極都係黃
好明顯就係顏色係黃,就做乜都可以原諒,因為係同路人
如果係咁,點解蛋糕女會俾人屌得咁勁?
睇少啲三鳩蛆,用你豬腦諗下啦!
佢而家係食緊人血饅頭,做牆頭草,拎緊人地嘅血淚賺光環咋!
你幫佢護航,一樣係垃圾
有講錯咩垃圾!
話唔定係 D. Fung Anka 分身, 以理服人?

叫三鳩自己以理服人先,人地提出理據 全撚部都唔回應,淨係係post最後放幾句香港人加油就回覆左,你當自己係777林奠啲閪人 咪照跟。

放心 我地都唔會忘記三鳩蛆
一句黑警死全家都唔敢講呀
一句屌鳩林鄭,何君堯,黑警嘅說話都冇講過呀
一句五大訴求缺一不可都冇係ig fb po過呀

佢哋嘅三鳩蛆真係好撚愛香港呀

屌佢老母啦!
算吧喇,以三奸蛆寫作質素同智力水平淨係可以吸依班無腦盲粉架炸,同佢嘈盞貶低自己智商
留名睇阿檸衝出黎做觀音兵
咁嘅內容都可以出文 稿費真係好易賺

抄吓wiki又一篇
仲要有頭無尾,完全唔知佢想帶出d咩。定又想學人玩暗喻?暗到無人睇得明,咁打一大篇黎把撚呀
寫俾啲垃圾盲粉,佢哋肯定覺得三鳩蛆好勁,連衣魚嘅學名都識

三家姐mon po mon得好貼
點解唔順手post埋1020九龍大遊行啲文宣
琴晚又唔宣傳美國法案集會呀
點解俾人講咗咁耐,三鳩姐仲未解釋自己扮唔識自己家姐,化妝師+水警嫂 Emily Fung呀?

三鳩姐鳩縮無用架,你一路唔解釋唔道歉,一路都會有人提住架
何妖罵毛EE食慣洋腸喎
三家姐幾時罵返何妖得條脆皮腸?
諗起條女家陣mon實anita個page驚住驚住咁即做啲人地屌佢無做嘅野黎洗底,就想笑,三家蛆呀,你做返自己啦,唔好咁啦,你po唔po你啲盲粉社運freerider念力救港妹豬都會咁「十卜」你架啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞