[姐夫做狗仲呃人講發夢嘢][整容虛偽西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (3)

1001 回覆
305 Like 8 Dislike
咁又係 始終佢係買珍珠奶茶 收銀計多一蚊都要開po公審嘅西女人
究竟成績有幾差先可以瘋狂fail bio chapter test到要見科主任同留班...
班盲粉仲好意思叫人讀多啲書 三家姐躺著也中槍
所以俾佢哋話我哋無學歷真係人唔笑三蛆夫都吠
比三家姐公審嘅北歐香港人group同淘大乳幾時上水?
Genie 文筆好過佢
淨係佢「認知以外」係有上過前線啦
只係佢唔夠膽同粉絲承認
on9
點解佢ig唔見左話叫人讀個degree既留言?明明頭先仲睇到
你又知我地無做文宣?無落場?無遊行?無集會?屌,學你話齋咪死埋左一邊開左個post圍爐都要比人鬧,惡撚過共產黨喎非三家粉,多謝你特登入黎,再睇晒咁多頁。佢就真係好易拎光環啦,三家姐係屋企食生蠔撚貓炸。點解追擊三家姐?因為佢連和理非都唔撚係啊 我無野補充啦
佢得中五學歷但啲死忠叫人讀多啲書
點知呢度個個都高學歷過佢
依家個個都知佢係中五學歷嘅大作家俾人笑到面都黃
仲唔del comment咩

利申 我唔會歧視讀得書少嘅人 但係我歧視無料扮四條中五學歷但係聲稱自己係作家嘅人
推到佢道歉
推到佢消失公眾視線,唔好再出書、抄文喇
媽咪唔好唔要我
幾時再同100毛班文化界垃圾出書呃錢
佢生仔即係拉差晒佢老公個genes
死不悔改,比人爆完姐夫係狗,第日仲若無其事轉貓ig開心事台。佢可以直接收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞