[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/12/07/device-innovation-opportunities-mixed-reality-gaming-cellular-pcs/#rccP3mzDmDFjDO7U.97
睇黎會出Windows 10 ARM Tablet

會唔會surface 4

應該冇咁快
下半年就差唔多

應該用番啦Atom
App testing
UWP App testing試中文
幾時有snapdragon嘅平版睇下

打新ipad
Windows 10 Mobile Continuum 變Full PC
UWP App testing試中文

幾時test完
想問m3 做文書野同時開十鳩幾份野會唔會lag

會 最少8gb ram

會 最少8gb ram

唔那係掛

會 最少8gb ram

唔那係掛

開十鳩幾份野4gb ram點做
不過當然要睇你係開咩野

會 最少8gb ram

唔那係掛

不過當然要睇你係開咩野

4gb ram先係問題 粒u反而冇咩野
[qutoe]UWP App testing試中文[/qutoe]
幾時test完

今日會放比MS審批上架
順便testing
Pro 4 上官網買 定大型連鎖電器鋪買好?
想買256gb i7 ver
Pro 4 上官網買 定大型連鎖電器鋪買好?
想買256gb i7 ver

差唔多
想買黎做淘寶野 本身用開mac 希望有新體驗
另外 請問幾時會出 pro5

下年第一季 個人認為似係二或者三月
[qutoe]UWP App testing試中文[/qutoe]
幾時test完

今日會放比MS審批上架
順便testing

gogogoooooo
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/12/07/device-innovation-opportunities-mixed-reality-gaming-cellular-pcs/#rccP3mzDmDFjDO7U.97
睇黎會出Windows 10 ARM Tablet

會唔會surface 4

應該冇咁快
下半年就差唔多

應該用番啦Atom

我相信唔會再有surface 4
首先atom已經唔再生產 (IoT除外)
第二係surface brand唔再玩低價, 呢個價位留返OEM食

咁我係咪應該鬼下

咁我係咪應該

唔那係掛

不過當然要睇你係開咩野

4gb ram先係問題 粒u反而冇咩野

十鳩幾份緊係唔掂啦
十份內都ok既
Surfapro4 i7 8gb 256
用左啱啱好一年, 分享下一個好有用野
"Max processor state" set 左 99%
基本任何時候部野 都唔會熱到死, 睇片風扇都唔會開 但是打機執相效能無分別

跟呢個做就得 好易 有咩奇怪又可以關番(我用咁耐都無 )

http://www.littletinyfrogs.com/article/474688/Restore_Maximum_Power_State_to_Surface_Pro_4

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞