[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
見5800,岩岩入左站sp4
我本身有部win10 電腦,都冇用開edge, 因為用慣IE.
想問其實有edge 係咪唔再用傳統ie? 傳統ie 係咪食ram 用電多d?
請指教下。謝謝。

巴打5800呢個價係包咩
之前去問蘇零6600 包keybroad 電腦袋 手指 喇叭

仲有滑鼠

包keyboard mouse

咁平嘅 係邊到睇架?
行過見到紅色kb 襯得好靚 心郁

Me too 但我驚買咗之後無耐就出sp5好唔抵

但隻色真係好靚
等緊巴打覆 如果係同價又包咁多野可能會入

不過到時新出個價就好貴呢,keyboard, mouse 全部要正價分開買
利申 啱啱買咗部sp4 i5 8gb
我本身有部win10 電腦,都冇用開edge, 因為用慣IE.
想問其實有edge 係咪唔再用傳統ie? 傳統ie 係咪食ram 用電多d?
請指教下。謝謝。

edge optimized for touch
而且有extension

而家ms唔會再更新ie架啦
轉會edge啦

chrome轉咗去edge 唔錯
請指教下。謝謝。

之前去問蘇零6600 包keybroad 電腦袋 手指 喇叭

仲有滑鼠

咁平嘅 係邊到睇架?

但隻色真係好靚

不過到時新出個價就好貴呢,keyboard, mouse 全部要正價分開買

巴打用幾多錢買

仲有滑鼠

咁平嘅 係邊到睇架?

但隻色真係好靚

巴打用幾多錢買

$8100 with keyboard
請指教下。謝謝。

仲有滑鼠

咁平嘅 係邊到睇架?

係M$ 官網用trade in coupon 買,但4月6日到期。
而家仲有個89折coupon, 如果你買$69xx果部,都好似係$6300到,都有kb mouse, 仲有KEF M400耳機送。

咁平嘅 係邊到睇架?

但隻色真係好靚

巴打用幾多錢買

$8100 係邊到買?
部SP3 叉滿熜機,岩岩開番無左19%電

我都係咁,但Microsoft 好煩,整原來係無維修中心
然後我係豐澤加2 年保,佢要我自己比錢再睇吓符唔符合個要求先決定退唔退返錢比我

然後我係豐澤加2 年保,佢要我自己比錢再睇吓符唔符合個要求先決定退唔退返錢比我

巴打知唔知換電要幾錢

咁平嘅 係邊到睇架?

但隻色真係好靚

巴打用幾多錢買

$8100 係邊到買?

睇返第9頁,有位巴打
Onenotes開唔到文件檔既?你地用咩寫jot notes

巴打知唔知換電要幾錢

2200 成部換

巴打知唔知換電要幾錢

2200 成部換

成部換咁好
請指教下。謝謝。

仲有滑鼠

咁平嘅 係邊到睇架?

係M$ 官網用trade in coupon 買,但4月6日到期。
而家仲有個89折coupon, 如果你買$69xx果部,都好似係$6300到,都有kb mouse, 仲有KEF M400耳機送。

但我見M$ 官網得 kb mouse 冇講有耳機送wo
都係等surface pro 5好啲
希望佢至少多番個thunderbolt 3/usb c同埋usb a
Onenotes開唔到文件檔既?你地用咩寫jot notes

drawboard / xodo

巴打知唔知換電要幾錢

2200 成部換

成部換咁好

佢一定係成部換比你,你預係9成9新機啦
有冇RSS Player
岩岩新機到手,有咩app/software 推介要裝?我係做文書機,睇下YouTube only.
我裝左
Xodo
Office 365
Adobe reader

另想問il ords 同touchme 有咩用?
Thx 巴打
岩岩新機到手,有咩app/software 推介要裝?我係做文書機,睇下YouTube only.
我裝左
Xodo
Office 365

Thx 巴打

li orbs係賽斯巴打整既連登app
touchme既用途一開始篇文有講
我裝左
Xodo
Office 365

Thx 巴打

li orbs係賽斯巴打整既連登app
touchme既用途一開始篇文有講

Thx 巴打。
仲有冇咩app 可以推介下?我第一次用touch Window 10
成日用用下ONENOTE個KEYBOARD無啦啦自己彈出黎,有無咩解決方法
想分期出部i5 8g 256gb
邊間出好
邊間出好

官網用埋coupon $8622, 再打上信用卡中心比100至200$做分期

如果好彩,仲有耳機送

希望幫到你
邊間出好

官網用埋coupon $8622, 再打上信用卡中心比100至200$做分期

如果好彩,仲有耳機送

希望幫到你

Coupon 係trade in個張?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞