[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
新手想問下 pro4 i5 256g ssd 8g ram ms個部最平見過幾錢

早排大學優惠買
12000蚊連keyboard,docking,加到3年保包一次換電池
Surface book 同Vaio z flip比
邊部好啲?
用m$個網上直接同個cs問過新surface book

連佢都比唔到大約推出日期

係咪唔出喇仆街

按mshk傳統無咁快嫁
統計下如果有lihkg uwp有幾多巴打會用

邊部好啲?

Book

係咪唔出喇仆街

按mshk傳統無咁快嫁

仆街
果陣仲唔買MacBook pro 等佢
中伏

邊部好啲?

Book

點解呢?
Spec上面?
type cover 3 突然死咗
有無邊度入手會平D ?

我用緊3想換typecover4
3代一啲都唔好用

快d唔該

快d唔該

正喎

有無邊度入手會平D ?

我用緊3想換typecover4

3代一啲都唔好用

咁都用得死 部Pro3不斷粗用都仲好正常

邊部好啲?

Book

點解呢?

Spec上面?

唔計價錢
Spec、電量加可分體都係book好

邊部好啲?

Book

點解呢?

Spec上面?

唔計價錢

flip個下好撚型wo

邊部好啲?

Book

點解呢?

Spec上面?

唔計價錢

但有巴打話分體用好短時間
都係要合體用多

Spec 我睇CPU 同ram 頂級都一樣?
係顯卡分別?
邊部好啲?

Book

點解呢?
Spec上面?

唔計價錢

但有巴打話分體用好短時間
都係要合體用多
Spec 我睇CPU 同ram 頂級都一樣?
係顯卡分別?

sb有獨顯、Windows Hello(用過就知返唔到轉頭)
用分體之後輕用有2-3個鐘,睇片個幾至兩個鐘,我有時會只帶mon果part出街都夠用仲輕好多,同佢mon果part可以真接用佢個叉電器叉電。

係咪唔出喇仆街

按mshk傳統無咁快嫁

仆街
中伏

MS 始終係軟件廠,硬件最成功都仲係Keyboard 同 XBOX

係咪唔出喇仆街

按mshk傳統無咁快嫁

仆街
中伏

MS 始終係軟件廠,硬件最成功都仲係Keyboard 同 XBOX

我唔明美國出左咁耐
香港都未得
唔係淨係改火牛就得架咩?
有無邊度入手會平D ?

淘寶正貨
利申 用左兩年都冇壞
係咪唔出喇仆街

按mshk傳統無咁快嫁

仆街
中伏

我唔明美國出左咁耐
香港都未得

佢連US外幾時出都未講
係咪唔出喇仆街

按mshk傳統無咁快嫁

仆街
中伏

我唔明美國出左咁耐
香港都未得

佢連US外幾時出都未講

雖然新版d電多到仆街,但都係太重,我自己唔會升級

申利:surface3 surface book 用家
sp4 而加冇sales 唔低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞