[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
Pro 5幾時出
想買個usd to lan比sp4用,有無推介?

最好係usb3.0,同埋support mac book pro
新sp4入手續
想由Mac air轉surface pro4
我都成日飛 兩個月最小一次 佢個kick stand係飛機枱夠唔夠位企??? 會唔會開個角度開得唔夠 我mac都係岩岩好 有時會俾前邊張櫈頂住
同會唔會成個type cover 突左岀黎?因我mac都突 不過一體機都ok
我怕一禁個keyboard就反機

感激不盡
我都成日飛 兩個月最小一次 佢個kick stand係飛機枱夠唔夠位企??? 會唔會開個角度開得唔夠 我mac都係岩岩好 有時會俾前邊張櫈頂住
同會唔會成個type cover 突左岀黎?因我mac都突 不過一體機都ok

感激不盡

勸你拎部macbook 門市度下

感激不盡

除非要用windows,否則肯定macbook好啲
但佢粒 m3
各位有冇ultrabook介紹?
純工作用唔打機要輕身
主要係打字同少量data analysis(幾食CPU )
如果想8Gb Ram + SSD + i5
budget <10k

XPS13
Surface Pro 4
Lenovo X1 carbon
Lenovo X2xx / Yoga系列
牙石UX390?

如果舊款機都得
大不了自己換SSD

純工作用唔打機要輕身
budget <10k

XPS13
牙石UX390?

如果舊款機都得
大不了自己換SSD

Samsung notebook 9 輕到… 不過就岀新
純工作用唔打機要輕身
budget &lt;10k

XPS13
牙石UX390?

如果舊款機都得
大不了自己換SSD

Samsung notebook 9 輕到… 不過就岀新

Xps13
買左surface pro 4 我係街試機個時 係edge係用到個gesture 係兩指向右返上頁咁 但我自己部surface就冇 點set?
買左surface pro 4 我係街試機個時 係edge係用到個gesture 係兩指向右返上頁咁 但我自己部surface就冇 點set?

未更新?
呢家i5 4gb 做緊6988
抵唔抵屌 都係送keyboard

果陣我送埋surface mouse
想問下SP4 outlook 2016, 有無得好似跟機個mail app, 唔開住app,但係有mail 都有通知
想問下SP4 outlook 2016, 有無得好似跟機個mail app, 唔開住app,但係有mail 都有通知

其實有講通知即係係background到run緊
outlook有option係最小化之後會收埋係右下角圖示度

年幾前買 9000蚊

年幾前買 9000蚊

岩岩買i7 256 送KB都係10K頭
有冇邊度Ultrabook可以handle visual studio,我而家部laptop用到想死
有冇邊部Ultrabook可以handle visual studio,我而家部laptop用到想死

年幾前買 9000蚊

個價其實同半年前一撚樣 6988
打唔打到機?
大家部機試過拎過入廠維修
之後換翻新機?
打唔打到機?

部野唔預打機
細食game唔係打唔到,不過個fan有d嘈
巴打們 我用緊PRO3 唔知點解我部野係tablet mode到轉唔到打直
我CHECK晒冇LOCK 住佢旋轉鎖定個啲野 都咁 上下左右都轉唔到
點搞 之前都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞