[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
sp4玩量真係有d雞 有冇辦法搞下佢
利申: i7 128

唔好用chrome

尤其係睇片, 如果一定要用chrome就裝extension強制用h.264 decode
收到microsoft sms提醒我未用張trade in e-coupon
sp4玩量真係有d雞 有冇辦法搞下佢
利申: i7 128

有i7 128呢個spec架咩?
5592 買左部 sp4 i5 4gb 128 連cover
有d 後悔...

點解可以咁平同做咩後悔?
5592 買左部 sp4 i5 4gb 128 連cover
有d 後悔...

應該係trade in

講真128gb+4gb我都唔敢搏
用開256gb+8gb Mac我都覺得猛猛緊
win機用低spec真係唔太安心
有d 後悔...

應該係trade in

8gd 先安心
m3撚
出 sp5打算 trade i5/7 8gd 最少
有d 後悔...

應該係trade in

8gd 先安心
m3撚

m3撚 你地有冇諗住買surface book?
有d 後悔...

應該係trade in

8gd 先安心
m3撚

m3撚 你地有冇諗住買surface book?

有無m3用家講下其實m3個spec夠唔夠用。如果用嚟寫下pyhton會唔會好慢?
買左部dell xps 12 2in1
Touch 唔到既,點算
想問下有無高手比較下xps13, razar blade stealth, surface同埋mbp
用黎做文書野 做graphic +3D野+rendering 同埋打下機
想問下有無高手比較下xps13, razar blade stealth, surface同埋mbp
用黎做文書野 做graphic +3D野+rendering 同埋打下機

上youtube搵dave 2d呢條友既review

dave2d

dave2d

有睇過 但條友是咪可信 我見comment唔少人屌柒佢
有冇dell xps 用家

拎去換啦
其實出咗都一排 如果想買 應該等5 定係其實照出4?

同問
邊到買xps 15最抵

拎去換啦

Ebay買

拎去換啦

Ebay買

買過部

拎去換啦

Ebay買

買過部

👍

拎去換啦

Ebay買

買過部

👍

無保養?
想問下SP4 click icon 個陣,icon 既左上角有個方格,格仔中有個tick

有冇方法可以整走佢?
用左部SP4幾日
試過幾次sleep->wake up都log in唔到
load load下會sleep番機
係SP4定Win10嘅bug黎?

拎去換啦

Ebay買

買過部

👍

無保養?

全新機,dell係咪有全球保?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞