[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

mon貼會影響到佢既壓力感應

枝筆就冇咩影響,但touch screen就

我貼左冇影響,會唔會係張貼有問題?
我係microsoft大陸個官方淘寶店度買
有埋貼紙幫你對位,唔會貼歪

我果塊好厚,見佢乜乜柒柒鋼化咁把炮咪諗住試下
Btw 巴打買左幾錢?
想問下sp4 i5 4gb 行AutoCAD 畫2D lag唔lag?

同問
想問下sp4 i5 4gb 行AutoCAD 畫2D lag唔lag?

同問

i5唔係問題
4GB RAM先係問題

冇8gb ram 唔好行autocad,16gb會再好d
去左師兄介紹果間買,返屋企試下先

我朋友話呢幾日都有巴打去買
有無人用過ms designer mouse?
Bluetooth 個隻

有無評價?心思思想買

邊間

有無評價?心思思想買

幾好 冇延遲 冇斷線 係用得耐幾粒鐘 隻手會酸酸地

有無評價?心思思想買

之前用過designer mouse 但手感一般,而家換咗arc mouse 覺得唔錯

有無評價?心思思想買

之前用過designer mouse 但手感一般,而家換咗arc mouse 覺得唔錯

咁係唔係靜音mouse黎?

我朋友話呢幾日都有巴打去買

好似好多巴打去買😂
唔知點解有啲Apps啲字會起晒粒粒
有冇解決方法
開iTunes都係咁

利申:surface book

好多舊desktop software會夾硬放大個UI去就高DPI機,所以起格都算正常
UWP其中一樣好處就係解決依個問題

唔用 UWP 都解決到啦
依樣鬼係 UWP 嘅優點
UWP 只係 m$ 用黎試圖幫 wp 增加 app 數量嘅技倆

但呢個的確係uwp優點
當初佢可能係因wp而生,但現在uwp都不再局限於wp啦
請問i5 4gb 128 6500 有冇交易(送埋keyboard)

咁係唔係靜音mouse黎?

Left right click有小小聲,可以去黃金d鋪頭試下
Acer有部咩alpha switch 12
i5 8gb ram 256gb m2 ssd fanless
正價做7998

非surface好似唔錯
i5 8gb ram 256gb m2 ssd fanless
正價做7998

就係用緊呢部
i5 128GB ssd

邊間

我個frd係一間IT公司做 有得賣
名就唔開啦 可以 wechat 佢問價id : mic2858
正價做7998

就係用緊呢部
i5 128GB ssd

128好似唔夠皮
有冇知windows modules installer worker係乜
勁食cpu,搞到個風扇好嘈
有興趣 留名
幾時出5 係咪2017年初出
想知買水貨掂唔掂
係咪經常要整 買行貨好啲
想知買水貨掂唔掂
係咪經常要整 買行貨好啲

電腦野行貨好d喎巴打
有冇知windows modules installer worker係乜
勁食cpu,搞到個風扇好嘈

入控制台個trouble shooter搞搞佢就ok
每次update完必做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞