[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

6500 定6400 唔撚記得 但冇Mouse 送

呢個優惠價有冇得分期
有既想買8GB 256

雙11果時core m 6288, 有keyboard, 有mouse, 有筆, 有fitbit, 我trade左部iphone6, 補3千多d就有

6500 定6400 唔撚記得 但冇Mouse 送

呢個優惠價有冇得分期
有既想買8GB 256

雙11果時core m 6288, 有keyboard, 有mouse, 有筆, 有fitbit, 我trade左部iphone6, 補3千多d就有

錯過左
諗下都係買m3算
又輕左
效能都係80% i5,已經夠用
諗下都係買m3算
又輕左

文書上網 only ?
諗下都係買m3算
又輕左

文書上網 only ?

4gb ram 除左文書上網仲可以點
諗下都係買m3算
又輕左

文書上網 only ?

我畫cad都唔lag 唔洗聽d on9 講

文書上網 only ?

windows 有冇咩精簡系統教學
好多功能都用唔著
巴打們想問下而加windows 10係咪都仲係未有筆畫輸入法?
tablet mode我想搵個好D既輸入法都無....

windows 有冇咩精簡系統教學
好多功能都用唔著

唔想煩 唔想搞太多野
用緊 sp4 pro i7 8 gb
好快無電 我youtube 聽歌 當 平板用

sp4舊電一向都唔掂嫁啦
web surfing, word processing 10個鐘或以上
巴打有冇好推介
$8000內
web surfing, word processing 10個鐘或以上
巴打有冇好推介
$8000內

原來叫你買xps13 9360 fhd 上網 25%亮度 11粒鐘都得
不過8000蚊就爆左

i7係食電啲嫁啦
初頭唔識 估唔到i7食咁快
想請教
1. 枝筆可唔可用當手指咁睇網 掃上掃落?

2. 你地有無差住用架?
巴打有冇好推介
$8000內

原來叫你買xps13 9360 fhd 上網 25%亮度 11粒鐘都得
不過8000蚊就爆左

乜撚 xps 13 最平8000 左右已經有啦

文書上網 only ?

巴打又係4gb version ?
巴打有冇好推介
$8000內

不過8000蚊就爆左

邊度8000?
又係現金價
見大鋪最平9999
巴打有冇好推介
$8000內

不過8000蚊就爆左

邊度8000?
又係現金價
見大鋪最平9999

我見大陸賣緊6999人仔
香港賣9999

係呀

邊度8000?
又係現金價
見大鋪最平9999

香港賣9999

香港買電器個價係要開口問 唔係用眼睇既

邊度8000?
又係現金價
見大鋪最平9999

香港賣9999

香港買電器個價係要開口問 唔係用眼睇既

明碼實價都咁難

係呀

咁即係i5 8gb 咩都夠啦
原本仲諗緊當desktop 用買佢定i7 16 Gb好

係呀

咁即係i5 8gb 咩都夠啦
原本仲諗緊當desktop 用買佢定i7 16 Gb好

256GB SSD
8GB RAM
多兩千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞