[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
我較25%光
用OneNote+drawboard 上堂頂唔到3粒鐘

係咪中左ime bug?
工作管理員係咪有個IME食哂cpu
點樣可以將個drawboard 唔好當一個app 咁開
搞到我用translate 果D 軟件 highlight 左都睇唔到
一定要alt tab 去返桌面先睇到

係高登個邊答過你
你係咪將drawboard較左做fullscreen mode?

係咩 sorry sorry
點樣係setting 到改返唔fullscreen mode
搵過都搵唔到
唔該你先

左面個條bar最低有幾個制其中一個
SP3 成日係檔案總管 delete 或加野唔會即刻更新
要 F5 先得
有無得解
用緊部2012年出嘅Fujitsu i3 notebook加部mac mini
諗緊好冇等Surface 4 (定根本唔會出)

好靚total買

好靚total買

好靚
total買左幾錢?
c hing 文章好正,今晚開機再一一試下先。
# 我未認真當佢 平板咁用。
搞到我用translate 果D 軟件 highlight 左都睇唔到

係高登個邊答過你
你係咪將drawboard較左做fullscreen mode?

點樣係setting 到改返唔fullscreen mode
搵過都搵唔到
唔該你先

搵哂咁多個制都唔見

Surface 3開心使用中 上堂喺pdf寫notes好方便 期待pro 5

可以點pdf寫:( 你用咩software

係高登個邊答過你

搵過都搵唔到
唔該你先

搵哂咁多個制都唔見

我無呢個制
係咪唔同版本 點樣可以update

係store禁你個頭像
download and update->check for update
Surface 3開心使用中 上堂喺pdf寫notes好方便 期待pro 5

drawboard
證明你冇睇我篇野
有冇lol巴打知道
點解決玩lol果陣介面太細既問題
滑鼠細到玩唔到

drawboard
證明你冇睇我篇野

Sor jer 我以爲另一個人嚟
有冇lol巴打知道
點解決玩lol果陣介面太細既問題
滑鼠細到玩唔到

冇玩lol唔知
我估較低resolution好d
開爆個resolution冇咩用又食電又熱
好想買新個部surface book, 有無人買左?
香港係咪未出

drawboard
證明你冇睇我篇野

i5 8gb
香港係咪未出

百老滙個啲好似有

drawboard
證明你冇睇我篇野

想買new surface book留名

一齊等
等撚到佛誕
連凶宅都未知幾時開賣
香港係咪未出

百老滙個啲好似有

有喇咩!?
上個禮拜去問仲未有,連幾時賣都未知喎
Pro3 i5 4gb 有冇人成功玩到overwatchˊ_>ˋ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞