[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
Surface 3 keyboard有咩推介?

Microsoft 個摺keyboard 幾正
求問
大轉生好想ultrabook轉會用surface
平時要座手腕寫字 n-trig會唔會打我臉

而家i5 4 128抵唔抵deal
定等到呢期trade in完左先
sb好正 but 香港冇2016版 & out 筆直
求問

座手腕
求問

座手腕

慣左手腕平落個moon度寫字
等緊新tradein價
求問

座手腕

等緊新tradein價

我之前拎部壞電腦俾microsoft trade in
trade左張e coupon買surface pro 4可以當$1100用
仲諗緊買唔買$6988 i5果部好
其實我唔算特別需要買
求問

座手腕

等緊新tradein價

trade左張e coupon買surface pro 4可以當$1100用
其實我唔算特別需要買

我諗住比部非智能電話佢
我唔算特別需要買 因為有ultrabook
求問

座手腕

等緊新tradein價

其實我唔算特別需要買

我諗住比部非智能電話佢

我佢個trade in其實係明送$1000俾你買surface pro
要喺新機出之前清哂啲舊貨
想問surface pro 4同asus transformer 3 pro差幾遠?
想問surface pro 4同asus transformer 3 pro差幾遠?

https://youtu.be/ZYRtPRYZYF8

個主持最後講到好明

但係連官網都搵唔到

唔通要淘寶

但係連官網都搵唔到

唔通要淘寶

自膠
I mean搵唔到type cover
求問

座手腕

等緊新tradein價

其實我唔算特別需要買

我諗住比部非智能電話佢

我佢個trade in其實係明送$1000俾你買surface pro
要喺新機出之前清哂啲舊貨

等減多2-300我就狗衝4gb ram

之前問microsoft online tech support..好似就有新surface pro

之前問microsoft online tech support..好似就有新surface pro

一直傳都係傳Q1同windows creators update一齊發佈
但我呢D窮JJ 係時候用入手低配水尾SP4
心中有條數 OLED同MIMO同USB3.1未普及之前都唔會重本換任何機
而家追水尾AC1900同SP4
部手提電腦壊壊地,岩岩追晒個post
之前諗緊mac定window,最後都係想用番window

都接受到佢舊電得3個鍾,一般都係處理文書
見佢又輕又幾型諗住買 知道pro5就黎出,但依家pro 4 減價幾抵屌
考慮緊買既巴打會等佢發佈開新既先買定係覺得依家買已經係最平
個trade in 做到聽日就完,好吸引

見佢又輕又幾型諗住買 知道pro5就黎出,但依家pro 4 減價幾抵屌

會有新trade in offer
但不知道會唔會keep價&贈品typecover
利申等緊新offer
最壞後果都只係trade in offer唔變姐
而我aim 一個$250 既price cut

利申等緊新offer

有新trade in ? 咁等下先
係,依家送埋keyboard 同筆,做文書又想有部當laptop用下真係好吸引
咁小弟可能等埋3月尾發佈pro 5 睇下點先
巴打等緊m3定i5既price cut?

利申等緊新offer

有新trade in ? 咁等下先
係,依家送埋keyboard 同筆,做文書又想有部當laptop用下真係好吸引
咁小弟可能等埋3月尾發佈pro 5 睇下點先
巴打等緊m3定i5既price cut?

i5呢個低配比開售平左3000
足夠攞我命3000
我上年暑假用教育價買corem一套用左7288
之後覺得太貴退左 我9唔9
打電話去話我想退佢就OK 理由都唔洗我比
我覺得係M$ STORE買非常好服務 (維修差
利申:我保護得好好, 冇大額read write同整花

其實我係想講如果SP5照番價一定9折後最低配I5一套機要過8000 比唔起
仲有就緊SP4發表US賣街->HK有售用時1個月
surface book 2016 (Nov) ->HK仲未有售
SP5 -> HK?????

i5呢個低配比開售平左3000
足夠攞我命3000
我上年暑假用教育價買corem一套用左7288
之後覺得太貴退左 我9唔9
打電話去話我想退佢就OK 理由都唔洗我比
我覺得係M$ STORE買非常好服務 (維修差
利申:我保護得好好, 冇大額read write同整花

其實我係想講如果SP5照番價一定9折後最低配I5一套機要過8000 比唔起
仲有就緊SP4發表US賣街->HK有售用時1個月
surface book 2016 (Nov) ->HK仲未有售
SP5 -> HK?????

依家先買都好既如果果陣唔急用
係,但如果性能差得遠既都唔介意比貴D買pro5
希望香港跟得貼D
求救
琴日買左部surface book番黎
電池1(姐係kb果舊電 )永遠都充唔到電嘅
update哂所以可以update嘅野啦
熄機叉幾個鐘都叉唔起
分開個mon同個kb叉都試過
上網睇佢官方page d解決方法都試過哂都係唔得
搞左成日 好灰
https://www.amazon.com/gp/product/B01ER4AX9M/ref=ask_ql_qh_dp_hza

大家可否幫手睇睇acer switch alpha 12 嘅配置同surfacepro 4 係咪一樣。我見好似同一功效 但貨錢平好多 個keyboard又有底光。。。 youtube有compare. 但英文好差唔係幾聽明。。 麻煩各位

surface個kb有背光,acer 掂就唔使賣呢個價啦

acer本身買機會包個無底光keyboard同支入AAA電的筆,個有底光keyboard是要另外買的。部機個特點之一是無風扇行熱導管設計(靜);之二是後面個較位有包軟膠會「啜」D,較好斜度後成隻手放上去用(如改圖等)都好難會移位。

利申:上月買左。
之前做分銷啲fd 話,新機見街最少要8月
已有時光機
已有時光機

第一次見到sb trade in 價反跌500
難道是performance base近了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞