[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
準備入手sp4 i5 8G ram,打LOL、文書、睇劇、上網,官網買最抵屌定其他抵?

識人賣$83xx

願聞其詳,但包唔包keyboard先

包cover(keyboard) , 1年保養
可以wechat我個frd
wechat id: mic2858
想問下我部x1 carbon打lol lag 係咪正常?
電源開高效能
gaming 入面開嗰啲全部都係低畫質
但都係lag,係咪關網速事?得個10幾mbps
我都想買部win 10 tablet
Surface 係真係最好 但價錢真係唔平
其實我都只係用黎上下網睇下劇 budget 諗住around 2k
但係買大陸tablet 又好講手氣
Lenovo asus 都好似冇咩岩
各位巴打有冇咩好介紹???

Acer個部

邊部?

唔記得啦
上官網好似有,又係十幾寸

識人賣$83xx

SP5 幾撚時先出呀屌

咩事呢巴打
SP5 幾撚時先出呀屌

應該下年年中啦
電源開高效能

係咪開咗省電mode??
電源開高效能

係咪開咗省電mode??

電源開高效能

自己用開macbook air黎做文書野同PS AI,但越黎越唔夠用想換電腦,有無巴打用緊 可以比啲建議 部surface夠唔夠用 同埋電量都好重要

自己用開macbook air黎做文書野同PS AI,但越黎越唔夠用想換電腦,有無巴打用緊 可以比啲建議 部surface夠唔夠用 同埋電量都好重要

Ps ai就最少都i5 i7版
SP4有冇可能用到尿袋叉電

其實有12v 尿袋,個重過你部機咁解

冇線點叉呀?
佢個頭專用

冇線點叉呀?
佢個頭專用

Taobao 有

冇線點叉呀?
佢個頭專用

Taobao 有

用緊
不過同部機一樣重
一陣搵條link畀你

冇線點叉呀?
佢個頭專用

有廠出
唔係冇,不過重

如果下代加個tb3又support usb pd可以用普通尿袋差就正
點解其他廠都用thunderbolt 3差電
surface仲用緊隻自私頭

Thunderbolt仲可以當多個I/O頭用
SP4用家, 仲未發掘到tablet mood有咩特別好處/用途
SP4用家, 仲未發掘到tablet mood有咩特別好處/用途

訓係床到當tablet 用就幾好用
有冇巴打買左sp4灰色keyboard之後唔要舊既sp4 keyboard
介唔介意平啲出讓俾我
同埋想問吓我用sp3 i7睇片100%光度睇一個鐘冇咗60%電是咪正常

冇線點叉呀?
佢個頭專用

有廠出
唔係冇,不過重

如果下代加個tb3又support usb pd可以用普通尿袋差就正

https://world.taobao.com/item/530886646596.htm?fromSite=main&ali_refid=a3_430620_1006:1122604074:N:%E7%AC%94%E8%AE%B0%E6%9C%AC%E7%A7%BB%E5%8A%A8%E7%94%B5%E6%BA%90:272030ac8001bd9dd0fc8bed6412ab9f&ali_trackid=1_272030ac8001bd9dd0fc8bed6412ab9f
大概係咁嘅樣

冇線點叉呀?
佢個頭專用

有廠出
唔係冇,不過重

https://world.taobao.com/item/530886646596.htm?fromSite=main&ali_refid=a3_430620_1006:1122604074:N:%E7%AC%94%E8%AE%B0%E6%9C%AC%E7%A7%BB%E5%8A%A8%E7%94%B5%E6%BA%90:272030ac8001bd9dd0fc8bed6412ab9f&ali_trackid=1_272030ac8001bd9dd0fc8bed6412ab9f
大概係咁嘅樣

食物,但係好重,除非冇插頭先用

食物,但係好重,除非冇插頭先用

成本書咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞