[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
用左部SP4幾日
試過幾次sleep->wake up都log in唔到
load load下會sleep番機
係SP4定Win10嘅bug黎?

點login唔到法
有冇巴打有coupon 未用又或者唔用
比小弟
我自己都等緊佢send email比張coupon我
但又等機用
用左部SP4幾日

更新左未
大家個機背有冇咁嘅情況?

有d一粒粒野凸起左, 好細點
我肯定一開始冇, 慢慢越黎越多
可唔可以保養叫佢換左佢?
M3有冇做緊特價/有野送?
點買最底?
或者咁問,買邊個spec同點買最抵屌?

屌電腦都會生甩甩

屌電腦都會生甩甩

用左部SP4幾日

更新左未

尋晚收工先話win 要update
今日暫時無咩野

之前係10次有一兩次log in 唔到
用左部SP4幾日

更新左未

尋晚收工先話win 要update
今日暫時無咩野

之前係10次有一兩次log in 唔到

Windows hello?
老老豆豆,有冇人期待緊surface phone

屌電腦都會生甩甩

唉都我唔知點解會咁, d coating好撚虧
btw, 有冇人試過保養? 流程大概係點?

屌電腦都會生甩甩

上官網apply,
之後會有人上門收機,
之後會有人上門送機
surfacebook 會唔會出10 series graphic card model
老老豆豆

surface pro 4 out 未
老老豆豆

surface pro 4 out 未

等下
surfacebook 會唔會出10 series graphic card model

會有,不過應該係sb2
前兩日install咗個cumulative update之後啲Programs有啲慢...

Google Chrome->變得好慢,個畫面有時變空白,有時變黑,但見到網址欄﹑bookmark bar係清晰見到

用某啲都program變得好lag,例如Unity3D,我喺update前用係完全無問題發生的

利申: Surface pro 4,買咗個零月

係咪有野用緊CPU?
比小弟
但又等機用

我之前都係咁
結果我用9折卷蝕3舊+隻Arc touch出機
而家你點 不如tg傾下
tg:HoshinoReina

hi 叫左咪用chrome
用edge我用開8G ram 降做4G用都冇大壓力
大家用chrome既話一定要裝h.264ify
睇youtube睇片既用電量會奇蹟地減少
比小弟
但又等機用

我之前都係咁
結果我用9折卷蝕3舊+隻Arc touch出機
而家你點 不如tg傾下
tg:HoshinoReina

hi 叫左咪用chrome
用edge我用開8G ram 降做4G用都冇大壓力

玩plugin一定要用chrome

屌電腦都會生甩甩

上官網apply,
之後會有人上門收機,
之後會有人上門送機

以前部surface pro1起到生滋咁,之後拎去1換1,換左部sp2比我
有冇ching用緊vaio z or z flip?
有冇ching用緊vaio z or z flip?

好少人用
好想有用家share下z flip爽唔爽
岩岩洗完機有咩必裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞