[M$打手]Surface/Win10 laptop討論

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
巴打們 我用緊PRO3 唔知點解我部野係tablet mode到轉唔到打直
我CHECK晒冇LOCK 住佢旋轉鎖定個啲野 都咁 上下左右都轉唔到
點搞 之前都得

洗一次機
巴打們 我用緊PRO3 唔知點解我部野係tablet mode到轉唔到打直
我CHECK晒冇LOCK 住佢旋轉鎖定個啲野 都咁 上下左右都轉唔到
點搞 之前都得

仲有drawboard 係內置咩 我去佢個商店睇要78蚊
點搞 之前都得

surface book同pro4同surface3先有
點搞 之前都得

我部sp4 都要比錢
點搞 之前都得

我部sp4 都要比錢

之前洗過機or uninstall左會裝唔返
但前排應該fix左
裝trial之後佢會知你用緊sp4唔使你買
你地sp4個build係幾多

我部sp4 都要比錢

系統預裝,認機唔認ms ac,洗機要用返sp4/sb個專用firmware先得

我部sp4 都要比錢

系統預裝,認機唔認ms ac,洗機要用返sp4/sb個專用firmware先得

跟機無裝, 新機買返黎都無1個月

我部sp4 都要比錢

Sp4跟機冇可能冇裝
除非你買到鬼機

Sp4跟機冇可能冇裝
除非你買到鬼機

豐宅買都有鬼機?

Sp4跟機冇可能冇裝
除非你買到鬼機

豐宅買都有鬼機?

上m$ down 佢 win 10 surface pro version 倒落手指洗一次機一定有
有冇邊部Ultrabook可以handle visual studio,我而家部laptop用到想死

有冇推介,諗緊razer blade stealth
唔係話會出 desktop 架咩?
有冇邊部Ultrabook可以handle visual studio,我而家部laptop用到想死

周街都冇貨
Btw d 人話QC 唔太好
唔係話會出 desktop 架咩?

咩desktop?
Surface studio?

周街都冇貨
Btw d 人話QC 唔太好

xps13行visual studio 順唔順
等緊SP5 港澳兩邊工作用
想放左部sp4 i7 16gb ram 256gb,而家仲可以放到幾錢
想放左部sp4 i7 16gb ram 256gb,而家仲可以放到幾錢

咁好用都賣,等SP5?

咁好用都賣,等SP5?

枱機更新左,用途冇咁大,不如放左佢算

巴打起碼留番個email。
加埋detail

巴打起碼留番個email。
加埋detail

Email:yipyip1994@gmail.com

15月12月買,用黎執相,齊配件,有正常使用痕跡
不過mon有撻光點
連黑色Keyboard,暫放$11000,唔知價
有興趣請查詢
呢個要求Window laptop有冇好推介?會唔會太不切實際?求賜教

i5,8gb ram,window 10 ,
13"mon,Max 1.2kg,Budget < $6000
電池Min 7hrs up
主要瘋狂馬拉松煲劇,聽歌,上網,microsoft office

做左好耐research,一係太重,一係overbudget,有諗過把心一橫買macbk air,但又擔心過多幾年會淘汰 macbook太貴買唔起

利申:超級電腦白癡
呢個要求Window laptop有冇好推介?會唔會太不切實際?求賜教

13"mon,Max 1.2kg,Budget < $6000
主要瘋狂馬拉松煲劇,聽歌,上網,microsoft office

做左好耐research,一係太重,一係overbudget,有諗過把心一橫買macbk air,但又擔心過多幾年會淘汰 macbook太貴買唔起

windows 冇咩機 over 7個鐘 我部 surface pro4 最多都係5個幾鐘

13"mon,Max 1.2kg,Budget &lt; $6000

windows 冇咩機 over 7個鐘 我部 surface pro4 最多都係5個幾鐘

舊果部Hp probook 430 g1夠用7hrs up,可能我睇片上網多,但唔知點解開唔到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞