召集所有精神病情緒病患者(2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
其實呢到係唔係多數係 抑鬱症多??

有冇強迫症??

hi
Keep住每日跑步,各位巴絲得閒就做運動,對病情有幫助
直播跳樓
直播跳樓

係咪有咩刺激
直播跳樓

不如入醫院啦
直播跳樓

死後會落地獄呀

跑左8年
開始變例行公事 跑果下同跑完一陣後係舒暢
但返到屋企靜落黎又係咁
我知環境改變唔到 但我既心情都係一樣
直播跳樓

入葵涌休息下吧
要完。

跑左8年
開始變例行公事 跑果下同跑完一陣後係舒暢
但返到屋企靜落黎又係咁
我知環境改變唔到 但我既心情都係一樣

你試下唔跑,差好遠
直情係對抗抑鬱
初初話depression食左一年effexor (無肥or瘦到)
轉醫生話係ocd+anxiety轉食seroxat一年肥左7-8kg
之後轉zoloft無再肥又無瘦
以家停左所有藥3-4 個月 淨係瘦左1kg
會唔會自動瘦返到本身咁 要幾耐左右

食seroxat 真係會變肥?

有可能

個時醫生都有話呢隻肥d但快d見效
咁個時精神狀態都幾差 淨係想快d開心返 同埋我本身唔肥(病左之後仲瘦左2kg) 所以就諗住唔驚 照食 以家好後悔

我都覺得seroxat 好有效
但我一日食兩餐都肥 好想死

對我黎講一d用都無 食左一年白食 仲肥左 好無辜 所以其實你揾到有效既藥已經好好彩嫁啦 唔好灰心
只有deanxit對我有效少少

deamxit我都有食一日一粒,我食ssri太攰醫生開畀我
屋企人有思覺失調 呢年入左兩次葵涌 入院個陣又話我地害佢
依家出返黎兩個月 好似又黎料 幻想有個女朋友搵佢出街 點幫佢
要完。

好大壓力?

打999啦
屋企人有思覺失調 呢年入左兩次葵涌 入院個陣又話我地害佢
依家出返黎兩個月 好似又黎料 幻想有個女朋友搵佢出街 點幫佢

叫佢食藥
千萬不要自殺
入醫院啦
報平安呀
我要瞓先
一字一淚有事請打999
直播跳樓

出嚟揮個手不要做傻事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞