召集所有精神病情緒病患者(2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
本身食住藥都好地地最近受到啲刺激嗰人變得大起大跌又無喇喇喊
我有啲懷疑我係月中
我有啲懷疑我係月中

自膠
係咪大腦物質失衡
uhs無躁鬱藥,寫左信比我去排青山門診
唔知點解個人好慌

佢地會捉你入院😂😂

真心? 😰😰
我有啲懷疑我係月中

自膠
係咪大腦物質失衡

講多d
之前留過名
有冇人廢青緊同會想逃避一切 冇動力冇精神發惡夢?

試過約咗interview之後都推曬
明明好想搵工但好冇動力

我去到interview間公司門口
之後回頭走咗
好垃圾

我都in過好多垃圾工,而家知好多工都做唔過\😑/
我跑開步就覺得活得開心,但返工就唔可以跑,唔返工就無錢
食fluoxetine 10mg 由49kg瘦底絲打,一年內重20kg

我食abilify 幾個月重左成百磅

咁嚴重
我食過幾隻抗抑鬱藥,fluoxetine都食過但冇特別肥或者瘦左係咪關體質事?
我有啲懷疑我係月中

自膠
係咪大腦物質失衡

講多d

4個月前停藥 應該冇咩事
但而家成日久唔久想搞掂自己
食fluoxetine 10mg 由49kg瘦底絲打,一年內重20kg

我食abilify 幾個月重左成百磅

咁嚴重
我食過幾隻抗抑鬱藥,fluoxetine都食過但冇特別肥或者瘦左係咪關體質事?

不知道
抑鬱, 不過冇睇醫生成年幾 ,感覺上醫院個種療程都唔係幾幫到病人
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
已經好比心機做野 換來都係令人嘆息嘅結果
十分非常討厭自己
抗拒 亦唔相信人地鍾意同自己做朋友
我越收越埋
我拎起電話 望到呢個post
禁完入黎 我都唔想承認自己精神差
但我真係攰了 我鬥唔到落去 我太廢
好軟弱 軟弱到我想一把刀插死自己算
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
十分非常討厭自己
我越收越埋

我同你好相似
岩岩覆完診唔記得叫佢開白爪子畀我瞓覺
佢加左ssri劑量但係我覺得唔會令到我講野,唉算啦
都預左無得醫
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
十分非常討厭自己
我越收越埋

Why?
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
十分非常討厭自己
我越收越埋

Why?

工作壓力
其實源於一年幾前失戀大打擊引起
之後都極度負面
一遇好大工作壓力就會咁
會自己喊 但問題係我唔會喊既人黎
仲會打自己
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
十分非常討厭自己
我越收越埋

Why?

工作壓力
之後都極度負面
一遇好大工作壓力就會咁
仲會打自己

拍左幾耐拖?
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
十分非常討厭自己
我越收越埋

Why?

工作壓力
之後都極度負面
一遇好大工作壓力就會咁
仲會打自己

拍左幾耐拖?

果陣半年 但好沈 可能係因為香港熱戀後long d
唔開心得好低沈
低沈到撕裂嘅感覺
覺得生活全無希望
唔會達到腦海中嘅景象
十分非常討厭自己
我越收越埋

Why?

工作壓力
之後都極度負面
一遇好大工作壓力就會咁
仲會打自己

拍左幾耐拖?

果陣半年 但好沈 可能係因為香港熱戀後long d

之後仲有無識第二個?
老實講,精神藥物係咪預防到病者自殺已經係發揮作用,要改變一個人思想根本靠唔到藥物

Hi 絲打(?)
我抑鬱 啱啱覆診開咗白瓜子俾我
有冇話最多一次食得幾多 食幾多會死
成日覆診都係自己一個人去
老實講,精神藥物係咪預防到病者自殺已經係發揮作用,要改變一個人思想根本靠唔到藥物

你覺得真係預防到?

Hi 絲打(?)
我抑鬱 啱啱覆診開咗白瓜子俾我
有冇話最多一次食得幾多 食幾多會死

點解想死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞