[勿提lorealgroup+新手請睇懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #22

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

sor 死圖

係發霉喎...
你試下剪開個sponge 入面應該仲恐怖

好想睇呢啲獵奇野

發霉咁架咩
我次次都係黑色細細點

屌 唔撚係呀嘛
我前幾日買 今日先用第二次
innisfree啲toner,lotion好唔好用
利申 乾性皮膚 我係巴打呢方面唔係太識

Toner lotion唔夠架喎
你想買邊條line呀

有分咩line既咩
有冇邊條line推介

你想買邊條line呀

有分咩line既咩
有冇邊條line推介

btw 我係塊面多左好多暗粒先想用呢啲
我重會去買埋火山泥

我有兩隻OB
金色嗰隻秋冬襯土色衫好好睇

右邊sf係咪無

我打算官網 加埋運費都平過argento 同埋多款d

直接係英國買係咪平d架?遲d去英國

呢隻錶會唔會變下一個dw

根本係同一間
見到兩個鋪係連住
即係連中間都冇隔開到
即刻冇哂好感

咁我無留意 淨係覺得dw 好公廁
咩人都派

Dw 同Ob應該唔同
只係香港代理咁解
不過ob都開始公廁係真既
有無絲打推介生髮/ 減少甩頭髮既洗頭水/ 產品
甩頭髮就黎甩到禿 一日甩60條up 仲要本身都頭髮少 額高 頭髮勁薄勁幼
用過lush new shampoo bar 唔覺得有用
甩頭髮就黎甩到禿 一日甩60條up 仲要本身都頭髮少 額高 頭髮勁薄勁幼

50惠呢個系列
尤其白色枝精華素
你可以google下,係好有用

想係selfridges買olivia burton 有冇絲都想買 可以分擔運費

上佢官網買好似多d款喎想買佢garden系列

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

絲打有冇興趣一齊買夾運費?
我見官網運費都$250

想係selfridges買olivia burton 有冇絲都想買 可以分擔運費

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

我見官網運費都$250

官網好似係20鎊 冇$250 如果用英鎊埋單
去邊間covermark買粉底好
想搵個有心機既ba幫我試色

你想買邊條line呀

有分咩line既咩
有冇邊條line推介

最常就係綠茶條line
但innisfree只係一個不過不失嘅牌子
你可以睇下懶人包

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

我見官網運費都$250

我係watchshop買左 買兩隻夠錢有得免運費仲有折

有折係要入code既? 好正咁

之前有絲介紹tst sogo
不過最好揀d 唔好咁旺果d 時間去
太爆場d BA 都冇心機慢慢同你試
有無sis用過Tarte Rainforest Of The Sea Water Foundation
會唔會好低coverage/易溶
或者tarte其他fdt

之前有絲介紹tst sogo
不過最好揀d 唔好咁旺果d 時間去
太爆場d BA 都冇心機慢慢同你試

千祈唔好去Telford
終於試到我期待已久嘅too faced born this way fdt
不負眾望coverage真係幾高
質地都幾杰身不過唔難推
同埋意外發現佢都幾防水
試左上手背之後洗手 用力捽都無乜甩到 同埋係粉底上面變曬水珠
我粒rt sponge都係咁
佢癡左粉底果個位就會變黑
我諗係d粉底氧化左 因為一洗就甩
如果普通用手洗唔甩先係發mo

50惠呢個系列
尤其白色枝精華素
你可以google下,係好有用

唔該哂絲打
有冇巴絲用過幸福肌粉刺精華?share下對暗粒work 唔work
仲有冇絲打想夾幸福肌高效美白精華?
最後一日終於入到會

仲有無得夾 想要一支
我粒rt sponge都係咁
佢癡左粉底果個位就會變黑
我諗係d粉底氧化左 因為一洗就甩
如果普通用手洗唔甩先係發mo

咁我都放心d 我以為得我個粒先會咁
終於試到我期待已久嘅too faced born this way fdt
不負眾望coverage真係幾高
質地都幾杰身不過唔難推
同埋意外發現佢都幾防水
試左上手背之後洗手 用力捽都無乜甩到 同埋係粉底上面變曬水珠

絲打用咩色號?可唔可以講埋其他粉底色參考吓

右邊sf係咪無

直接係英國買係咪平d架?遲d去英國

呢隻錶會唔會變下一個dw

根本係同一間
見到兩個鋪係連住
即係連中間都冇隔開到
即刻冇哂好感

咁我無留意 淨係覺得dw 好公廁
咩人都派

Dw 同Ob應該唔同
只係香港代理咁解
不過ob都開始公廁係真既

咁有咩錶係唔公廁架?
追post見你地講起glamglow先醒起自己有支黑色同藍色旅行裝未用 番到屋企即刻開黎用
黑色敷完好爽 同埋摸落去塊臉好似滑左
之後再敷藍色 支藍色真係好似焦糖椰奶味 敷緊嘅時候都好想奶一啖 不過我覺得藍色敷完又無佢講得咁誇張 同我平時敷花水差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞